Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

inek sütü alerjisi ve foto flaş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=3595
Tarih: 01 Eki 2025 Saat 18:26

Konu: inek sütü alerjisi ve foto flaş
Mesajı Yazan: ugurbitkisi
Konu: inek sütü alerjisi ve foto flaş
Mesaj Tarihi: 25 Ara 2007 Saat 13:50
merhaba Benal hanım...iyiki varsınız...yokluğunuzda çok aradık vallahi..bütün annelerin dualarını alıyorsunuz buna hiç şüphem yok...allah razı olsun hepimizle tek tek uğraşıyorsunuz..
 benim iki sorum var...
 1* bebeğimde inek sütü alerjisi var inek sütü ve süt ürünlerini hiç yemiyorum 5 aydır..bunun için de kalsiyum tablet alıyorum...ama öğrendim ki koyun sütü ve koyun sütü ürünlerini tüketebilirmişim...5aydır kalsiyum tablet aldım ama herhangi bir kaybım olmuş mudur..yani süt ürünleri tüketmeyince kalsiyum tablet o açığı kapatmış mıdır?
 2* bugüne kadar bebeğimi hiç flaşla fotoğraf çekmedik dün gece uyurken yatış pozisyonu hoşuma gitti gece karanlıkta flaşla bu pozisyonu çekmek istedim..o da tam flaş patlarken gözünü açıp bana baktı...eşim çok kızdı bebeğe zarar verdin diye ..ben de çok üzüldüm..bu zarar verir mi...
 cevaplarınız için çok teşekkür ederim..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2007 Saat 01:02
Merhaba...
1. endişe etmeyin. Sizin için sorun olmaz. Keçi peyniri de tüketebilirsiniz. Soya sütü içebilirsiniz.
2. Bebeğinizin refleksle o anda gözleri kapanmıştır, endşe etmeyin. Kuvvetli ışıkta refleks olarak göz kırparız. Bu bebeklerde daha belirgindir. Korkmayın... Sevgiler...

Mesajı Yazan: ugurbitkisi
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2007 Saat 01:05
çok teşekkür ederim...herşey için...sağolun...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat