seker
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=46125
Tarih: 22 Eyl 2025 Saat 17:41
Konu: seker
Mesajı Yazan: nurkiz
Konu: seker
Mesaj Tarihi: 09 Kas 2014 Saat 00:20
Hocam, belki sorum saçma olabilir kusura bakmayin lütfen. Ama benim sormak istediğim seker konusu.. Oğlum iki yasibda ve babaannesi verme desem de aman aglamasin aman kiyamam ben deyip oğlan seviyor diye kucu sert seker verip duruyor oğlana.. O da babaannesi veriyi diye isteyip duruyor. Sormak istediğim şekerler cçok zarali mi. Üzülüyorum çünkü bu kadar çok yemesine. Teşekkürler..
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Kas 2014 Saat 03:19
Hayir, (her zaman)zararli DEGIL... Hele ac karnina yemedigi surece bir zarari olmaz. Oturup; yarim kilo sekeri yerse, tabiiki zararli olur. Yoksa, gunde; 3-5 tane seker yemis, baklava yemis, bunlarla hicbir sey olmaz.
Maalesef, Turkiye'de, Ingilizceleri kit bir suru Prof. Sut konusunda yedikleri sopalardan sonra, seker'e sarmis durumdalar.. Bazi dogru bilgilerin arasina, kendi "Yalan" bilgilerini sokusturarak, halki telasa dusuruyorlar...
Sakin bu SARLATAN Proflara inanmayin...
Her turlu tatliyi, aynen atalarimizin yaptigi gibi, TOK KARNINA yerseniz, bir zarar olmaz...
Tam yemek yiyecegi sirada, seker yiyip, ogununu atlatmasi hic dogru degildir. Yemek ustlerine olabilir.
|
|