Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

boğazda kızarıklık

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=34208
Tarih: 14 Kas 2025 Saat 20:20

Konu: boğazda kızarıklık
Mesajı Yazan: aygulserdar
Konu: boğazda kızarıklık
Mesaj Tarihi: 22 Nis 2012 Saat 16:33
  MERHABALAR DOKTOR BEY BENİM 3YAŞINDA BİR OĞLUM VAR 1 YAŞINDAYKEN ZATÜRRE GEÇİRDİ.ŞİMDİ 3 AYDA BİR HASTALANIYOR SÜREKLİ DOKTOR ANTİBİYOTİK VERİYOR.ŞİMDİ YİNE ATEŞİ ÇIKTI EN FAZLA 38E KADAR ÇIKTI VE 2 GÜN SÜRDÜ BUGÜN SADECE BURNU TIKALI GİBİ BİRAZDA HAPŞIRIK VAR.ACABA İLAÇ KULLANMAZSAK CİĞERE İNER Mİ?  BİR DE HER ANNE GİBİ ÇOK TİTİZLENMEME RAĞMEN NEDEN BU KADAR SIK HASTA OLUYOR ACABA?BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİRİCİ İLAÇLAR VAR ÖNERİR MİSİNİZ?ANNE SÜTÜ 5AY KADAR ALDI ONDAN MI ACABA? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Cevaplar:
Mesajı Yazan: aygulserdar
Mesaj Tarihi: 22 Nis 2012 Saat 17:34
HOCAM EKSİK OLDU İLK GÜN DOKTORA GİTTİK.BOĞAZINA BAKTI KIZARKLIK VAR DEDİ.İŞTAHINI SORDU.KÖTÜYDÜ AMA 2.GÜN DÜZELDİ. VE ANTİBİYOTİK VERDİ AMA BİZ VERMEK İSTEMEDİK NE YAPSAK?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Nis 2012 Saat 18:55
Her ateslendiginizde antibiyotik verdiginizden, cocugunuzun vucudu hicbir mikrobu taniyamiyor ve bagisikligi gelisemiyor. Bagisiklik ilaclarla gelismez. Bunun icin ya hastaligi gecirecek, ya da asilarini olacak. Bir daha sakin kan sayiminda WBC degeri dusuk iken antibiyotik kullanmayin. Antibiyotik verecekseniz, mutlaka WBC degerine baktirin, yuksek cikarsa, ancak o zaman verirsiniz. Bu 3 sene zarfinda hic antibiyotik verilmeyen atesli bir hastaligi olmadi ise, Doktorunuzun bir halt bildigi yok demektir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat