Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ateş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=61159
Tarih: 06 Eki 2025 Saat 02:17

Konu: Ateş
Mesajı Yazan: Tlnumy
Konu: Ateş
Mesaj Tarihi: 03 Eyl 2018 Saat 19:07
Hocam merhaba kızım 2 yaş 11.5 kg dün öğleden beri ateşlenmiş şehir dışında işteyim evdekiler gece ılık dus aldırıp 38.9 olunca ateşi 1 kaşık calpol vermişler yarısını çıkarmış içmemiş bugün hala ateşliymis sabah saat 11 'de paranox s fitil uygulamışlar evde düşmüş ama yine cıkmış 39.8 e çıkınca 3 saat önce novalgin şurup vermişler ağrısı da var diye şuan hala ateşli uykuya meyilli yatmış ne yapalım hocam yanında değilim daha fazla ilaç vermelerini istemiyorum nolur yardm edin grip vs hastalık belirtileri yokmuş durup dururken 2 gündür ateşli hastaneye götürmelerini istemiyorum 

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 03 Eyl 2018 Saat 19:16
Hocam suan ates 39.8 ... geçen hafta doğu ya gezmeye gitmişlerdi orda da ateşlendi 4 gün önce döndüler yine şimdi 2 gündür ateşli 40 a yaklaşıyor ne yapsinlar

Mesaj Tarihi: 03 Eyl 2018 Saat 19:27
http://m.YollaYap.com/bbtc/1535991808892.jpg">

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Eyl 2018 Saat 19:35
Ates+Agiz kokusu+Dil pasi varmi ona bakin, bu konuyu LUTFEN okuyun.. 

Mesaj Tarihi: 03 Eyl 2018 Saat 19:39
Hocam hep okuyorum hiç bir belirti yok ama 1 haftada 2. Kez ateşleniyor bu 2 gün sürdü 40 a yaklasti

Mesaj Tarihi: 03 Eyl 2018 Saat 22:54
AZ once Ateş 40 olunca acile götürmüşler hocam serum takilmis maalesef tahlil sonuclarini gönderdim yorumlarsanız çok memnun olurum  http://m.YollaYap.com/bbtc/1536004289585.jpg">    dr recete olarak bu sonuclara gore clın 300mg ampul augmentin dolven parol surup zayif gördüğü icin de polivit surup vermıs.wbc 16 altinda sizden ogrendigim antibiyotik gerekmiyor tahlili tümüyle değerlendirip yonlendirmelerinizi rica ederiz hocam çok sağolun  http://m.YollaYap.com/bbtc/1536008892517.jpg

Mesaj Tarihi: 04 Eyl 2018 Saat 19:00
SSK Hastaneleri, Turkiye'deki EN REZIL, sahtekar hastanelerdir.. 
Goruyorsunuz, Laboratuvarin nasil halki kandirdigini!! Pustlar hala Eriskin "Referans Araliklarini" kullaniyorlar.
Paslastigi PUST doctor, bir de; IGNE veriyor. Oda yetmiyor, Klindamisin yaninda Augmentin yaziyor. Bu 
kadar hain, insafsiz ve cahil doktoru, Afrika'da bile  bulamazsiniz. 

SAKIN Turkiye'deki cocuk doktorlarina; ates, oksuruk, ishal sebepleri ile  gitmeyin.
Benim yazilarimi iyi okuyun.. Baska careniz yok.. Devlet ve Universiteler, bilhassa boyle Pustlari yesirdiginden,
 bunlardan da bir yardim beklemeyin. 

Mesaj Tarihi: 04 Eyl 2018 Saat 19:27
Reçete ilaçlarını almadık hocam ateşi devam ediyor hiç bir şey kullanmıyoruz tahlil sonuçlarında o kadar çok yüksek düşük değer var ki korktum sagolun

Mesaj Tarihi: 04 Eyl 2018 Saat 20:42
Korkacak bir sey yok, pustular kasten korkasiniz diye eriskin "Referans Araliklarini" koyuyorlar.. 
Bu kadar hakarete ragmen niye hala israrla bu sahtekarligi yapiyorlar saniyorsunuz??? 
Cikarlari o kadar fazla ki, ne soylesek, gocunmuyorlar.. Suratlari surat degil manda koselesi!!!

Mesaj Tarihi: 05 Eyl 2018 Saat 17:26
Teşekkürler hocam ateşli 3. Gün sabah 40 dereceye kadar cıktı ateş gözünüa açamıyordu inliyordu paronax fitil verdim 1 saat sonra düşmeye başladı öğleden sonra yine yükselmeye başladı şuan 39.8 sürekli uyumak istiyor yorgun uyudu olduğu yerde hocam ağlıyor sürekli huzursuz ateş 40 a kadar çıkıyor rahatlatmak için ne yapayım 3 gündür bişey yemiyor ishal yok öksürük yok dili kırmızı göstermedi 2 yaşında uykusunda sayıklıyor 

Mesaj Tarihi: 05 Eyl 2018 Saat 19:22
Dokunmayin…
Ates ile ilgili BUTUN yazilarimi okuyun. 

Mesaj Tarihi: 05 Eyl 2018 Saat 22:12
Hocam uyumuştu fiskirarak kusarak uyandı çok fazla kustu ateş 38.5 hiç birşey yememişti çikolatalı kek yemişti halsiz bayılacak sanki hocam

Mesaj Tarihi: 06 Eyl 2018 Saat 06:48
Dokunmayin!! sadece su ve sivi gida verin.. Cukulatali kek de ne oluyor!!!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat