Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

antibiyotik hakkında bilgi verir misiniz?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44257
Tarih: 20 Ara 2025 Saat 21:51

Konu: antibiyotik hakkında bilgi verir misiniz?
Mesajı Yazan: ömer mirza
Konu: antibiyotik hakkında bilgi verir misiniz?
Mesaj Tarihi: 02 Haz 2014 Saat 12:44
Kadir hocam sizin sıkı takipcinizim.Her dediğinizide harfiyen yapıyorum şükürler olsun oğlum iki kere hastalandı ikisindede ilaçsız atlattık.ablamında bebeği var oğlumla bir gün ara ile doğdular her hastalanmasında doktora gidiyor ve antibiyotik veriyor çocuğa ne kadar söylesemde ikna edemiyorum bana dediği tek şey oğlumuda böyle büyüttüm bana antibiyotiğin zararını söyle diyo ne var oğlumda büyüdü kızımda böyle büyüyecek diyor 8 aylık bebek.Lütfen bu konuda beni biraz aydınlatın ona cevap veremeyince kendimi yiyorum sinirden bir yandanda çocuğa üzülüyorum çocuğun dün gece ateşi çıkmış öksüğü ve balgamıda var macrol vermiş doktor aldım kullanıyorum hiçde bişey olmuyor diyor.Evet gözle görülen bir şey yok belki ama sürekli antibiyotik kullanım durumunda neler olur cevabınızı bekliyorum.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Haz 2014 Saat 16:40
Cocukta devamli antibiyotik kullanilirsa, cocuk kendi "bagisiklik maddelerini" yapamaz, diger cocuklar 2 senede bu "Hastalikli devreyi" atlatabildikleri halde, bu cocuklar; devamli ve cok uzun sureler hasta olurlar..Bu hastalar, o tip doktorlarin en cok sevdigi hasta grubudur. Bagimli hale getirilmislerdir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat