Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Corona mı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=67259
Tarih: 21 Ağu 2025 Saat 15:51

Konu: Corona mı
Mesajı Yazan: karacayeda
Konu: Corona mı
Mesaj Tarihi: 04 Tem 2020 Saat 23:54
Hocam sizi kendim için rahatsız ediyorum öncelikle yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Eşimde ve bende üç gün öncesinde şiddetli boğaz ağrısı başladı hocam eşimin ilk gün ateş yüksekti üstünü örttük terledi bütün gün yemeden içmeden uyudu ikinci günü ateş yoktu boğaz ağrısı şiddetlendi boğazına ışık tutup baktık beyaz beyaz büyük noktalar oluşmuş aynı zamanda feci bir vücut ağrısı vardı vücudun heryeri dayanılmaz ağrıyordu eşim bugun boğaz ağrısı dışında hiçbirşey hissetmiyor benimse vücudum ve boğazım çok ağrıyor kafam ağrıyor benim boğazımda da o beyazlıklardan var. Ateşim 38 dereceyi görüyor terleyince düşüyor. Eşimin kardeşi hemşire çalıştığı hastanede doktora sormuş koronada ateş düşmez ve boğazda beyazlık filan olmaz bunlar bademcik iltihabı olmuşlar demiş bize gargara minoset plus ve agumentin 1000lik yazmış. Hocam size sormadan ilaçlara başlamak istemiyorum coronada her ilaç kullanılmamalı diye biliyorum eğer corona olsuysak ters etki eder diye korkuyorum sizce teşhis doğru mu hocam ilaçları kullanayım mı bu arada eşim 35 ben 30 yaşındayım. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Tem 2020 Saat 18:06
ANTIBIYOTIK ICIN:
ATES+Agizda pis koku+Dilin tamamini kaplayan pas tabakasi olmasi sarttir.
SAKIN boyle ahmak doktorlara kanip, Antibiyotik baslamayin. 

Covid-19'da, ilk gunden, atesi dusurmezseniz, bagisiklik calisir ve ates en fazla 2-3 gun olur. Ates dusurucu
 ilaclar kullananlarda bu sure daha uzun olur. 
SAKIN boyle doktorlara kanip, VIRUS enfeksiyonlarinda ilac kullanmayin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat