Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Boşuna röntgen

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=74528
Tarih: 02 Eki 2025 Saat 18:30

Konu: Boşuna röntgen
Mesajı Yazan: Ayten1
Konu: Boşuna röntgen
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2022 Saat 16:34
Hocam dün oğlum (4yas 4 aylik) çikolata yerken oksurdugu için boğazına kaçtı daha fazla oksurdu agzindakini kustu ama sonrası öksürüğü çoğaldı hemen sizin eski yazılara baktım önemli olan atese olduğunu ve cızırtı sesi yazdığınız için rahatladım yoktu onlar ama oksuruk sesi farklıydı  bir de üstüne kresten alırken öğretmeni bugün çocuk çok fazla oksurdu tikaniyordu sanki dedi ben de hemen rivere çocuk doktoruna götürdüm askeri hastane doktor dinledi film görmem gerek dedi ben istemesem de malesef doktora boyun eydim çektirdik.hocam siz nasıl oluyor her şeyi dinlemekle anlıyorsunuz cunki siz diyorsunuz çok nadir gönderirim hasatmi röntgene ben bu konudan çok muzdaribim.ben rontgenden kaçtıkca hep maruz kalıyoruz. bundan önce 2019 ekimde 14 aylıkken çekildi pil yutma subhesiyle, sonra 2021 Eylül ayında 3 yaş ında çekildi uzun süren ateş nedeniyle,22 yılında Ocak ayında panaromik dış röntgeni şimdi de bu röntgen çok canim sıkıldı.4 yaşında toplam 4 röntgeni oldu hep kendime bir az umursamaz olmam gerek diyorum ama doktora gidince de boyun egiyoruZ maalesef bu sayı çok fazla çekim olmuş oluyormu hocam

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2022 Saat 20:10
Maalesef... Turkiye'de BUTUN saglik kuruluslari, son 10 yilda yabanci Finans sirketlerine satildiktan sonra,
 bu gibi dolandiriciliklar moda oldu. Selam verseniz, Rontgen isterler. 

Mesajı Yazan: Ayten1
Mesaj Tarihi: 09 Ara 2022 Saat 10:33
Bundan sonra Allah kaza bela vermesin direnecegim gereksiz gördüğüm şeylerde artık olan oldu peki hocam bu kadar sayıdaki röntgen anlatdiginiz korkulu tabloya yol açar mı 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Ara 2022 Saat 18:40
Insallah acmazlar. 
Turk doktorlara gitmeden once, yazilarimi akliniza getirin, cevap bulamazsaniz o zaman bana yazmadan 
sakin Turk doktorlara asla gitmeyin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat