Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sonunda...

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=10200
Tarih: 31 Ağu 2025 Saat 15:37

Konu: sonunda...
Mesajı Yazan: pisim
Konu: sonunda...
Mesaj Tarihi: 18 Eyl 2008 Saat 16:30
merhaba kadir bey;
daha onceleri bilgilenmek, bildiklerimi teyit etmek veya sorularima cevap bulmak icin ziyaret edip okudugum site, benim icin kaygi uyandiran birsey olmaya basladi. Cunku daha onceleri dikkat ettigim ama takinti duzeyinde onemsemedigim konu beni daha da keyifsizlestirdi. Annelerin "istahsiz" bulduklari cocuklarinin nasilda yaslarina gore 1-2 kg fazlaliklari oldugunu dusundum?sonunda bu konuda size danismaya karar verdim.
oglum su anda tam 2 yasinda. 3310 kg 52cm bas cevresi 36 cm dogdu. Simdi 85 cm 11,600kg bas cevresi 47,5cm. Sormak istedigim cok kaygilanmadan beslenmede olmazsa olmazlara dikkat ederek devam mi? Yoksa daha da fazla dikkat etmem gereken seyler var mi?
cok tesekkur ederim iyi calismalar
(uzun olduysa da ozur dilerim)

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Eyl 2008 Saat 17:01
2 yaşında ,85cm. boy normal, ortalamaya uygun.11.6kg, biraz az.  600g kadar bir eksiği var.
Günde en az500ml. süt, bir köfte kadar etli gıda, bir yumurta ve meyva gereklidir, gerisi olursa olur. 500ml. süte muhallebi ve yoğurt da dahildir.
Bulgur-bulamac ile vakit kaybetmeyin. Sebze çorbası filan da gerekmez, evde pişen kıymalı sebzeleri yer.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat