Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Grip , vitamin , aşı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=10301
Tarih: 22 Haz 2025 Saat 08:43

Konu: Grip , vitamin , aşı
Mesajı Yazan: gümüş
Konu: Grip , vitamin , aşı
Mesaj Tarihi: 23 Eyl 2008 Saat 15:29
Merhaba Kadir Bey ; burada olup sabırla sorularımızı cevapladığınız için çok teşekkür ederim...Star
Kızım okula başladı mevsim değişti ve biz hastalık sezonunu açtık... Önce 6 yaşındaki kızım hafif ateşlendi , ardında 20 aylık oğlum da tabiki.Doktor pedit..s şurup verdi 3x1 ölçek. Bu şurupta sizin kullanmayın dediklerinizden mi?Limonlu bal vermekte başarılı olamadım ağzından çıkarıyor.Ek besinleri tamamen bıraktı 24 saat aralıksız anne sütü... Vitamin kullanmak istiyorum tavsiyeniz var mı? Bir doktor mayıs sonuna kadar 1 gün minad... 1 gün seven.... 1 gün zinco... önerdi aklım karıştı.Bir de iki çocuğuma da grip aşısı yaptırmak istedim ama doktor önermedi.... Yazınızı okumuştum ve nedenini sordum bana ısrarla gerek yok dedi.(Her ay hasta olması daha iyi galiba...Angry) Uzun oldu şimdiden vaktinizi aldığım için teşekkürler.. Oğlum 87 cm ve 10 kg 800 gr...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: gümüş
Mesaj Tarihi: 23 Eyl 2008 Saat 15:42
Bir de immun...s kapsül bağışıklık için galiba tavsiye edermisiniz? Teşekkürler tekrar...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Eyl 2008 Saat 16:23
20 aylık :82c.olmalı, ağırlık: 11.8kg. olmalı.Boyu fazla ,kilosu az. İyi beslenip çok hareket edip yakan çocuklardan.
Bağışıklığı arttırır diye satılan hiçbir ilaç veya mamaya inanmayın.
Grip aşıları, ailenin tercihidir, arzu edenlere yapıyorum, sınırlıda olsa, o bağışıklığı arttırır diye satılan ilaçlardan daha etkilidir.
Bağışıklık sistemimiz, ilaçlarla ve mamalarla değil, geçirdiğimiz hastalıklar ve aşılarla güçlenir. Bunun haricindekiler palavradır.
Probiyotik ilaç ve mamalar, normal flora bakterileri ihtiva ederler, hastalık yapıcı bakterilerin yerleşmelerini güçleştirirler. Prebiyotiklerde, bu bakterilerin sevdiği şekerlerdir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat