Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sünnet

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Sünnet
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=10478
Tarih: 06 Ağu 2025 Saat 11:20

Konu: sünnet
Mesajı Yazan: zeliş
Konu: sünnet
Mesaj Tarihi: 03 Eki 2008 Saat 22:49
Merhabalar Kadir Bey, nasılsınız?

Sünnet için önerdiğiniz yaş kaçtır? Popüler bir yargı var son yıllarda 2-6 arası olmaz diye. Sizin bu konudaki görüşleriniz bizler için çok değerli. Ayrıca gerçekleri bizimle olduğu gibi paylaşan tavrınız da gerçekten takdire şayan, bilginizi bizlerden esirgemediğiniz için kendi adıma çok teşekkür ederim. İyi tatiller.

Zeliha

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Eki 2008 Saat 15:18
Sünnet için en iyi yaş, 7-9 yaşlar arasıdır. Keyfe bağlı olarak doğumdan sonra ilk 1 hafta içinde de yapılabilir. 2-6 yaşlar arasında psikolojik olarak çocukta bozukluklar olabiliyor, ayrıca bilhassa anneye eziyetleri çok oluyor.Tabii birde o yaşlarda genel anestezi ile sünnet yapma saçmalığı (zira velet rahat durmuyor, doktor amcasının canını sıkıyor) hem maddi, hem manevi bir yıkım oluyor.

Mesajı Yazan: zeliş
Mesaj Tarihi: 06 Eki 2008 Saat 21:49
çok teşekkür ederim Kadir Bey, açıklamalarınız bir harika, zevkle okuyorum, ve gerçek manada aydınlanıyorum. sizin gibi radikal ve dürüst birini bulabilmek bu devirde muazzam bir şey! yalakalık için yapmıyorum, sizi "Anne Olunca Anladım" da ilk kez seyrettiğimde de aynı şeyleri düşünmüştüm. örnek alınacak birisiniz. burada olduğunuz ve bize yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.

zeliha

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat