Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Gelişim.+ iştahsızlığımız

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=10608
Tarih: 24 Tem 2025 Saat 16:08


Konu: Gelişim.+ iştahsızlığımız
Mesajı Yazan: oykunaz
Konu: Gelişim.+ iştahsızlığımız
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2008 Saat 12:09
kadir bey merhaba kızım öykü  12 aylık 81.5 cm ve10.790 gr ağırlığında. sizce gelişimiz nasıl gidiyor ? birde aşırı iştahsız yani yaklaşık 3-4 aydır sürekli oyunlarla yediriyoruz (3-4 ay içinde neredeyse 300 gr aldı) tüm tahlillerimiz temiz çıktı. 6 adet dişimiz var.alt orta dişin yanı çıkıyor şu andada. bu iştahsızlığımızı neye bağlıyorsunuz. oyunla falan bir şekilde yediriyoruz. düzelene kadar böyle devam edelimmi.birde tüm önerileriniz dinleyerek kızımı süte alıştırmaya çalışıyorum. ama bir türlü içmiyor bende günlük 500 ml tüketmesini sağlayacak şekilde kahvaltısında/muhallebisinde ve öğlende bir öğün sütlaç tarzı besin aldırıyorum..sizce yeterli olurmu. bu oran.
çok teşekkürler


-------------
http://www.glitterfy.com/">



Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2008 Saat 13:58
Sizin çocuktaki iştahsızlık, evvelce çok yemesine bağlı. Şöyleki, 9cm. boy ve 1.6kg. ağırlık fazlanız var. Oran olarak, 250g. boya göre eksiğiniz var. Uzun boylu olduğundan, zayıf gösteriyor, sakın zorlamayın, bu manken ölçü ve oranlarını bozarsınız. 21 aylık elbisesi giyer.
Tahlillerle filan uğraşmayın, tabiiki temiz çıkacak, zira çocuğun bir şikayeti yoktu...


Mesajı Yazan: oykunaz
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2008 Saat 14:13
cevabınıza çok çok teşekkürler.

-------------
http://www.glitterfy.com/">


Mesajı Yazan: oykunaz
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2008 Saat 14:14
peki kadir bey bu iştahsızlık diş ile ilgili olabilrmi ? birde önceden çok yemesine bağlı dediğiniz yemektenmi bıktırdık yoksa..

-------------
http://www.glitterfy.com/">


Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2008 Saat 14:56
Hayır, bıktırmadınız, vücut şişmanlamamak için kendi tedbirini alıyor, iştahsızlık yapıyor. Dişlerle bir ilgisi yoktur.


Mesajı Yazan: oykunaz
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2008 Saat 14:58
çok teşekkürler.

-------------
http://www.glitterfy.com/">



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat