Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

puset için ne önerirsiniz?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Biz Bize Sorularımız
Forum Tanımlaması: Çocuklarımız hakkında birbirimize sorularımız...
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=10625
Tarih: 30 Tem 2025 Saat 00:39

Konu: puset için ne önerirsiniz?
Mesajı Yazan: bernad
Konu: puset için ne önerirsiniz?
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2008 Saat 20:46
Arkadaşlar benim bebeğim 13 aylık şu ana kadar hani ağır olan 2li bebek arabaları vardırya onlardan kullanıyordum ama artık ordan oraya taşıması çok zor geliyor bi kolumda çocuk bir kolumda araba ciddi sırt ağrısı çekiyorum. Hani şu baston pusetler var ya onlardan almak istiyorum hem hafif olsun ama önümüz kış çocuk içinde üşümesin  de istiyorum kullanan önerisi olan var mı? nooluur bilgiye çookk ihtiyacım var.

Sevgiler herkese kolaylılar.. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: duygu07
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2008 Saat 23:07
Canım nacizane fikrim alma derim. Çünkü bize Nil'in ilk yaş gününde bebek arabası geldi. Ama kullanmadı çünkü beğenmedi alışamadı halen paketiyle koydum duruyor. Eskisini de çok kullanmıyoruz yürümeye başladıktan sonra alacağın araba çok işine yaramaz derim. Ben de hediye araba aldıktan sonra sevindim iki kez bindirdim ama şimdi eskisine de binmiyor. 13 aylık olmuş artık eskisiyle accık daha idare ediver istersen. Sevgiler.Smile

Mesajı Yazan: fatmabek
Mesaj Tarihi: 10 Eki 2008 Saat 00:22
chic...ct05 kullanıyorum tentesi dışında memnunum chi...nun son cıkan baston puseti daha fonksiyonel ve kullanışlı ama çift makaslı old.için (biraz buyuk geliyor) kucuk arabaların bagajına sığmıyor.Smile

-------------
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
http://img197.imageshack.us/i/resim005vu.jpg/">

Mesajı Yazan: cadıkızım
Mesaj Tarihi: 10 Eki 2008 Saat 00:45
 benim kızım inan arabasına topunu toplasan 10 parmağının 10 nunu geçmez bindiği zaten kış bebeğiydi. yazada baya büyümüştü birde 9 aylık yürüdüğü için arabayı istemiyordu cadı. ama normal arabalarda çok ağır oluyor ama muhafazalı. bebeğinde 13 aylık olmuş bir süre sonra zaten binmek istemicek canım.

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesaj Tarihi: 10 Eki 2008 Saat 15:36
yaa ne güzel büyümüş de yürümüş bebekleriniz:) oğlum 13 aylık ama hala 2 adım atıp oturuyoLOL
yalnız ben çok gezen biriyim birde oğluş olunca işten ayrıldım sonra ne yapabilirim ne yapabilirim diye düşündüm bişey alıp satmaya başladım internetten bir de tupp..w..re üye si oldum anlayacağınız sürekli dışarda koşturmaca halindeyim tabii ki bebekle.. şu an da ciddi sırt ağrısı çekiyorum kendime kolaylık olsun diye hafif bir puset düşünüyorum ama onun da kış için uygun olup olmadığa karar veremiyorumConfused

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 10 Eki 2008 Saat 16:28
Benim kızım 17 aylık yürüdüLOL
Ben pusetimi aldığımda baston almam demiştim ama arabada problem olup servise verince çok yüklendiğimi düşündüm ve baston aldım..Kışın kullanacağımı sanmıyorum korumaz hiçConfusedAma ben servise gidene kafar ilk aldığım arabamdan çok memnundum çok ağır değil,iki harekette kapanıyo çok yer kaplamıyo,bacakları için kılıfı var,ve en sevdiğim özelliğide üst tente tamamen kapanıyo..İnternette varmı modeli bilmiyorum model nosunu bilmiyom çünkü ama iki modeli var,
fatoş almıştı ama benimkinden çıkmadıConfusedçok üzülmüştüm ilgilenirsen model numarasını bulabilirmiyim bilmiyom çocuk mağazalaronda bak markasını özelden yazarımSmilefikir olur ana..

Mesaj Tarihi: 11 Eki 2008 Saat 00:18
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

Benim kızım 17 aylık yürüdüLOL
Ben pusetimi aldığımda baston almam demiştim ama arabada problem olup servise verince çok yüklendiğimi düşündüm ve baston aldım..Kışın kullanacağımı sanmıyorum korumaz hiçConfusedAma ben servise gidene kafar ilk aldığım arabamdan çok memnundum çok ağır değil,iki harekette kapanıyo çok yer kaplamıyo,bacakları için kılıfı var,ve en sevdiğim özelliğide üst tente tamamen kapanıyo..İnternette varmı modeli bilmiyorum model nosunu bilmiyom çünkü ama iki modeli var,
fatoş almıştı ama benimkinden çıkmadıConfusedçok üzülmüştüm ilgilenirsen model numarasını bulabilirmiyim bilmiyom çocuk mağazalaronda bak markasını özelden yazarımSmilefikir olur ana..

Çok sevinirim markasını mesaj atabilirsen. ben de pazar gunu bir bebek magazası var hani internet adresi de olan e-... oraya bakmaya gitcem. Şu an kullandığım gerçekten baya bir ağır. Bu aradaaaa bugun benim oğlum yürüdüSmileSmileSmile Nasi güzel bişeydi anlatamam gerçi hepiniz sevincimi anlamışsınızdırSmile Sonra bi şımardı bi şımardı anladı tabii kendince özel bişey yaptığını ardından başladı bizi kandırmaya bi oturuyo bi kalkıyo sonra kıkır kıkır gülüyoLOL bakalım arkası gelecek mi

Mesaj Tarihi: 11 Eki 2008 Saat 00:32
Canım Allah koşmayı nasip etsin ve yolu hep açık olsun. ClapClapBen dün yazmayı unuttum. Bana alınan araba chic...nun son çıkan multiway modeliydi. Soğuktan yağmurdan korumalığı var ama sana yine ağır gelir derim. CT 05 modeli ise tam yazlık bir araba bence. Bu arada benim ilk arabam 3 tekerlekli bir araba ve çok memnun kaldım bundan sana foto ekliyorum. Beğenirsen özelden atayım adını sana. Tek elle kapanıyor ve kucakta bebekle otobüse rahat biniliyor. Allah'a şükür ben araba aldım ama kızım halen bazen bagajdan onu istiyor bineceğim diye çıldırıyorrrrrrrLOL

Mesaj Tarihi: 11 Eki 2008 Saat 00:51
javascript:void%280%29 -

İşte benim kızımın aşık olduğu arabası. Tente tamamen kapanıyor.

Bu da bizim elimizde kalan bebek arabamız. İkinciye inşallah.Big%20smile

Mesaj Tarihi: 11 Eki 2008 Saat 12:46
Aktifsin canım ekliyorum puseti bekleBig%20smileDün baktım model nosu olmayınca aynı modeli bulamamıştım kaybolma biyereLOL

Mesaj Tarihi: 11 Eki 2008 Saat 12:46
Duygucum çocugun dediği gibi var hakkettenLOL çok güzelmiş arabası. Özelden bana adını atabilirsen bi bakiim araştırayım. Bu arada aminnn bütün çocuklarımız yolu ömür boyu açık olsun inşallah!!

Mesaj Tarihi: 11 Eki 2008 Saat 12:50
İşte benim arabam,videosuda var,videoda ve resimlerde ön kısma eklenen dizliği çıkmamış hani bazı arabalarda var bilirsin üşümesin diye takılıyo,ek olarak bide tentenin kapanmış hali yok onuda söyleyim üst tente komple kapanıyoBig%20smilebu modelde bunlar var ama resimde koymamışlarSmile

http://www.neyne.net/detail.aspx?value=UElEPTIyNSZWSUQ9NDImTm9WaWV3SW5jcmVtZW50PTEmRVhQRVJUVklERU89RmFsc2U= - İşte canım bu linkte Smile

Mesaj Tarihi: 11 Eki 2008 Saat 12:51
Bebişin yürüyomu şimdi maaşallahBig%20smile

Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 11 Eki 2008 Saat 13:00

İşte benim arabam,videosuda var,videoda ve resimlerde ön kısma eklenen dizliği çıkmamış hani bazı arabalarda var bilirsin üşümesin diye takılıyo,ek olarak bide tentenin kapanmış hali yok onuda söyleyim üst tente komple kapanıyoBig%20smilebu modelde bunlar var ama resimde koymamışlarSmile

http://www.neyne.net/detail.aspx?value=UElEPTIyNSZWSUQ9NDImTm9WaWV3SW5jcmVtZW50PTEmRVhQRVJUVklERU89RmFsc2U= - İşte canım bu linkte Smile
aa çok güzelmiş araban emoş,benim oğlumda 17 aylık yürüdü,şimdi 27 aylık ama hala dışarda iki adım atsın kucak istiyo,bu yüzden biz başta büyük araba almıştık baktım olmadı bide baston aldık,ama bu seninki ikisininde yerini tutar hem büyük hem kullanışlı çok beğendimSmile

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesaj Tarihi: 11 Eki 2008 Saat 13:02
gidermiyimm LOLbekliyorumm

Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 11 Eki 2008 Saat 13:05
emos cok guzel link vermisin cok begendim ben

-------------

Mesaj Tarihi: 11 Eki 2008 Saat 13:08
Eminecim bizim ki tembel çıktı sorma:)birazcık yuruyo sonra hemen emeklemeye geciyo ya da yarı yolda koltuğa atıyo kendini ama pek komik yaaSmile

Mesaj Tarihi: 11 Eki 2008 Saat 13:14
Orjinalini yazan: bernad bernad Yazdı:

Eminecim bizim ki tembel çıktı sorma:)birazcık yuruyo sonra hemen emeklemeye geciyo ya da yarı yolda koltuğa atıyo kendini ama pek komik yaaSmile
Benimki hiç yürümeye çalışmamıştıki yine seninki gayrete geçmişLOLemeklemeleri yüzünden kıyafetlerinin diz kısmı incelmiştiLOL
Bu arada canım ben yukarda sana link verdim tıklamamışsın galibaBig%20smile

Mesaj Tarihi: 11 Eki 2008 Saat 13:51
emine veridigin linkde arabanin rengide guzel

-------------

Mesaj Tarihi: 11 Eki 2008 Saat 13:54
Benimkide aynı renk ama sonradan lacivert,kırmızı,bej olanınını gördüm keşke öyle alsaydım dedimBig%20smile

img77/8756/puskt2.jpg

Bunda anakucağı var ben anakucaklı almadımdı

Mesaj Tarihi: 11 Eki 2008 Saat 14:05
ay kiz ne guzel sahiden

-------------

Mesaj Tarihi: 11 Eki 2008 Saat 15:04

Benimki hiç yürümeye çalışmamıştıki yine seninki gayrete geçmişLOLemeklemeleri yüzünden kıyafetlerinin diz kısmı incelmiştiLOL
Bu arada canım ben yukarda sana link verdim tıklamamışsın galibaBig%20smile

tıkladım tıkladım üstelik çok da beğendim hemen eşime de gösterdim kolay kullanımlı gibi gerçekten. Bu arada çok güldüm canım yaa emeklemek kolay gelmiş demek fıstığa:))) Bizimkine de arada bi gayret geliyo ama hadi hayırlisiLOL

Mesaj Tarihi: 11 Eki 2008 Saat 15:44

Dediğim gibi kesinlikle görüp bakmadan alma bire bir incele öyle karar ver..Benim kızım çok tembel çokkTongue

Mesaj Tarihi: 11 Eki 2008 Saat 23:46

Duygucum çocugun dediği gibi var hakkettenLOL çok güzelmiş arabası. Özelden bana adını atabilirsen bi bakiim araştırayım. Bu arada aminnn bütün çocuklarımız yolu ömür boyu açık olsun inşallah!!
Canım mesajını yeni okudum hemen bilgilerini sana yolluyorum. Bu arada bu araba tek elle elinde bebek varken açılıp katlanıyorWink Manevra benim ikinci arabamda daha az yani aslında çok kaliteli bir marka ikinci hediye gelen ama ben kullanım açısından 3 tekerleklide çok rahat ettim. Kesinlikle denemeden alma derim. 3 tekerli ve dört tekerliye bebeğini bindir sonra kararını ver derim. Bu arada sana özelden bilgilerini yollayacağım arabanın tüm kılıfı makinaya atılıyor ve gövde köpük köpük balkonda yıkanabiliyor.Big%20smileBig%20smile Ben çok titizimdir. Silmeyle falan uğraşamam da toptan yıkarımLOL Hatta geçen gün mama döktü ve mümkün değil silerek iz kalmasın hemen attım makinaya ooooh mis gibi oldu canımWink 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat