Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

grip

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=10695
Tarih: 05 May 2025 Saat 13:45

Konu: grip
Mesajı Yazan: beyazcam
Konu: grip
Mesaj Tarihi: 12 Eki 2008 Saat 20:19
merhabalar kadir bey,
bebeğim 5,5 aylık ve grip olduk.burun akıntısı ve hırıltısı var geceleri.serum fizyolojik kullanıyorum günde 7-8 damla.başka yapabileceğimiz bişey var mı kadir bey.geceleri burnu çok tıkanıyor.başka taviyeleriniz var mı..teşekürler..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: didemkız
Mesaj Tarihi: 12 Eki 2008 Saat 23:06
Mrh.Benim de kızım 6 aylık bizimde hırıltımız var ve gece burnu tıkandığı için uyuyamıyor. Bende burun damlası kullanıyorum ama pek işe yaramıyor yarım saat sonra yine tıkanıyor. Bu hastalığı daha kısa sürede yada daha kolay geçirebileceğimiz başka tavsiyeleriniz varmı?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Eki 2008 Saat 10:07
Gribin süresini kısaltacak bir ilaç yok. Bağışıklık sisteminin bu işi halletmesini bekleyeceksiniz. Bağışıklık sistemininde çalışması için, "ateş" in çıkması lazım. Ateşsiz başlayan gripler, 4-5 hafta sürerler. Hele devamlı ateşi düşürülen çocuklar, gribi çok uzun geçirirler.
Sizlerin dedeleri, grip olduklarında, sarılıp sarmalanırlar, bir ter atarak gribi 1-2 günde atalatırlardı.
Serum fiz. le halledemezseniz, İliadin Ped. damla, 2X2şer damla, en fazla 3 gün kullanabilirsiniz.

Mesajı Yazan: beyazcam
Mesaj Tarihi: 13 Eki 2008 Saat 10:25
illiadin damla yı çocuk doktoruna sorduğumuzda 1 yaşından önce kullanamazsınız demişti.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Eki 2008 Saat 10:46
Belirttiğim süreler dahilinde kullanabilirsiniz. Kulak iltihabı olursa ne yapabileceksinizki???

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat