Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Dudakta kabarba

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=10830
Tarih: 10 Eyl 2025 Saat 00:06

Konu: Dudakta kabarba
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Konu: Dudakta kabarba
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2008 Saat 22:20
DR. bey kızımın dudagında kabarma var sanki su toplamış gibi beyaz renkte 2 tane bu neden olabilir? Nesneleri agzına almaya basladı.. dudagınıda emiyor... mikrobik olabilirmi acaba? ne yapabilirim. 3buçuk aylık anne sütü alıyor sadece

Birde altını temizlerken ayaklarından tuttugumda tüm vücudunu kaldırıyor. kendını kasarak sadece ayaklarını kaldırmama izin vermiyor..

çığlık atmaya başladı fakat kendini çok sıkıyor.. kızarıyor... sonra gülüyor anlayamıyorum bişey oldu sanıyorum.. bunlar normalmi?

teşekkürler..

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2008 Saat 22:55
Dr bey 27 haziranda doğdu kızım gelişimini takip için hangi aya bakmalıyım 3.aymı 4.aymı? ekimin 27sinde 4 aylık oluyor yani 4ü tamamlamış 5den gün almış Confused... AY ay gelişimde 4e mi bakmalıyım 5emi? Kafam karışıyorda Embarrassed

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2008 Saat 10:19
Dudaklarındaki kabarmalar, memeyi çok hırslı bir şekilde emdiğini gösterir. Zararsızdır, hiçbir şey yapmanıza gerek yoktur.
Altını değiştirirkenki davranışları, sizinle oyun oynaması. Sizinle dalga geçiyor.
Ay hesabı şöyle:   Doğduğu gün: 0, bir gün sonra 1 günlük, 1ay sonra 1 aylık. Bir sene sonra ilk doğum günü 1 yaş doğum günü..
27 Haz. .....Ekim27 de 4 aylık olacak.

Mesaj Tarihi: 17 Eki 2008 Saat 12:21

dr.bey biraz önce drdan geldim.. agzında mantar oldugunu söyledi. mikostatin die bir damla verdi... kullanmalımıyım...

Mesaj Tarihi: 17 Eki 2008 Saat 12:30

Pamukçuk veya "Monilia" sadece ve sadece, vajinal yolla doğan bebeklerde ilk birinci ayda, görülür,(sezaryen ile doğanlarda görülmez) sonraki aylarda ağzında diğer bakteriler çoğalınca kimse "mantar" olamaz. Ağır antibiyotiklerden sonra, ağız içindeki bakterilerin tamamı yok edilirse, o zamanda görülebilir.Sizin çocuğunuz çok hırslı meme emdiğinden, ağız içinde de hızlı bir şekilde deri değişmesi olur, dökülen deriler, beyaz beyaz görülürler. Mantarla bir ilgisi yoktur. Normal bir durumdur.

Mesaj Tarihi: 17 Eki 2008 Saat 12:35
sezeryanla doğum yapmak zorunda kaldım.. doğdugunda hiç pamukcuk denılen seyden olmadı agzında antıbıyotık falanda kullanmadık su bile içmiyor nerdeyse bebegim damlayı kullanmamda bı sakınca olurmu acaba? kullanmayımmı?

Mesaj Tarihi: 17 Eki 2008 Saat 12:37
Kesinlikle yanlış teşhis, kesinlikle kullanmayın.

Mesaj Tarihi: 17 Eki 2008 Saat 12:44
ok teşekkür ederim

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat