Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

geceden sabaha kadar 15 kez uyanmak

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=10851
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 15:23

Konu: geceden sabaha kadar 15 kez uyanmak
Mesajı Yazan: ceylinsu
Konu: geceden sabaha kadar 15 kez uyanmak
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2008 Saat 15:34
Kadir bey kızım 16 aylık bayramdan bu yana gece uykularımız berbat durumda.kalabalığa çıkmıyoruz oda sıcaklığıda iyi ama hala devam ediyor.
 gece saaat 11.30 da uyuttum saat gece 12.45 gibi uyandı ve gece saat 03.30 a kadar tam 9 kez uyandık her uyanışı ağlayarak ve çok huzursuz bir şekilde.04.30a kadar tam oarak uykuya geçemedi.5 dk.bir uyanıyor.emziriyorum uyutuyorum 5 dk.sonra kalkıyor en son calgel isimli diş jelini sürdüm.4 üstte 4 altta 2 altta azı dişi şimdi 2 üsten azı dişi patlıyo.daha sonra pedifen adlı ağrı kesici içirdim .bundan sonra biraaz rahatladı ve uyudu.gece 04.30 dan sabah 10 e kadar  kadar 5 kez daha kalktı.
kızımın bu rahatsızlığı dişinin çıkmasıylamı alakalı.pedifen adlı ilacı kullanmam da bi sorun olur mu yani aynı bu şekilde devam ederse kullanabilir miyim.
dr.gittik boğazında ve ya ciğerlerinde bir sorun yok.kulaklarında da.idrarı da temiz.bu yaşta gaz sancısı olur mu(gazını çıkarabiliyo)ben anlayamadım Kadir bey çok yorgun düşüyorum ve sabrım kalmıyo kafamı yastığa koyar koymaz kalkıyo çok zorlanır oldum.

-------------

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2008 Saat 09:41
Dişler hiçbir zaman hiçbir şekilde rahatsızlık vermez. Gündüz uyutmayın. Bunlar genellikle "teknik" arızalardır, ilaçlarla hal yoluna gitmek iyi değildir.
Pedifen dozu kilo başına 20mg. dır. 10kg. olduğu varsayılsa günde 2X1 ölçekten fazla veremezsiniz.
Bu yaşta gaz çok nadirdir,

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat