Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

grip öksük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=10887
Tarih: 12 Eyl 2025 Saat 18:15

Konu: grip öksük
Mesajı Yazan: yasenhar
Konu: grip öksük
Mesaj Tarihi: 19 Eki 2008 Saat 09:49
merhaba doktor bey oğlum dün akşam hırıltı başladı arkasından burnu akmaya başladı şimdide öksürmeye başladı grip olmuştu geçeli 20 gün olmuştu yoksa tekrar yinemi oluyor  ozaman doktora gittiğimde ducilio mu ne tam hatırlayamadım antibiyotik sekrol ve burun damlası vermişti şimdi ne yapıcam sekrol vereyim mi sekrolu okudum büyükler için yazıyor bebeğimle alakası ne anlamadım bana yardım edin ne olur doktora götüreyim mi birde evde bricanyl diye bi ilaç var oda öksürük için galiba hiç birini de vermedim size danışmak onayınızı fikrini almak istedim Cry

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Eki 2008 Saat 10:46
Tekrar grip başlıyor, ne Duocid, ne Sekrol kullanmanıza gerek yoktur.
Bricanyl astım ilacıdır, ne alaka ??? Hele bebekte...

Mesaj Tarihi: 19 Eki 2008 Saat 11:03
peki ne yapmalıyım bana yardımcı olurmusunuz burnu çok akıyor hafif hırıltı devam ediyor ilaç kullanmadan geçer mi

Mesaj Tarihi: 19 Eki 2008 Saat 12:13
öksürmesi artmaya başladı umarım başka bir hastalığa çevirmez ilaç kullanmadan öksürüğü geçermi

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Eki 2008 Saat 17:00
20 seneden beri benim hiçbir hastam öksürük şurubu içmedi. Öksürük sizin dostunuz , düşmanınız değil. Siz öksürüğü baskılayınca, bakteriler ve viruslar akciğerlere iniyor, "zatürre" ye sebep oluyor.Bazen de hırıltılar başlıyor, o zamanda "allerji" deyip canınıza okuyorlar.
Sadece serum fiz. ve limonlu bal yeterlidir.

Mesaj Tarihi: 19 Eki 2008 Saat 22:32
teşekkür ederim herşey için iiiki varsınız Smile

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat