Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

çok mu uyuyor?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=11167
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 20:52

Konu: çok mu uyuyor?
Mesajı Yazan: waterlily
Konu: çok mu uyuyor?
Mesaj Tarihi: 30 Eki 2008 Saat 21:41
kızım 13 aylık 11.300gr 80cm..
sabah 8 gibi uyanıyor.9:30da kahvaltısını yapıyor. 11 gibi meyve yiyiyor ve 12 ye doğru uyuyor saat 13.30 ile 14:00 gibi kalkıyor öğle yemeğini yiyiyor saat 16:30 gibi yoğurt yiyip tekrar uyuyor.(daha doğrusu uyumak istiyor.)18.30 gibi kalkıyor 19:00 da akşam yemeğini yiyiyor ve en geç 22:00 de süt içip gece uyusuna geçiyor bazen hiç kalkmıyo bazende bir iki kez uyanıyor.
kafama takılan bebeğim çok mu uyuyor? bunun ona bir zararı varmı? eğer uyumazsa yada uykusu gelmişse ağlıyor huysuzlaşıyor bende yaşında girdiği için onu çok mu gözümde büyüttüm acaba sanki günde bir kez uyuması gerekiyor gibi düşünüyorum:)

-------------
ECRİNİM

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Eki 2008 Saat 22:51
Uyku, çocukların kontrolündedir.Siz sadece saatlerine karışabilirsiniz. Yoksa çocuk uykusu geldi ise, diskotekte bile uyur.Yaş ilerledikçe uyku saatleri azalacaktır.Mümkün olduğunca, gündüz uykularını azaltmaya bakın, yoksa gecesi gündüzüne döner....

Mesajı Yazan: waterlily
Mesaj Tarihi: 30 Eki 2008 Saat 23:05

uykuyu çok seviyor gibi çünkü geceleride şimdilik gayet güzel uyuyor

sonradan değişirmi ?

-------------
ECRİNİM

Mesaj Tarihi: 31 Eki 2008 Saat 09:55
Evet,,,, gittikçe azalacak.Ama uykucu ise, herzaman uykucu olacak..

Mesajı Yazan: ceylinsu
Mesaj Tarihi: 31 Eki 2008 Saat 12:54

Kadir bey ben bu uyku konusunda çok muzdaribim.ceylinsu doğduğundan bu yana 2 saat aralarla hep uyandı.şu an 16 aylıkve gece en az 9 defa uyanıyoruz.emiyor sallıyorum uyuyor ama çok sık uyanıyor ve bu beni çok fazla yormaya başladı bazen 15 kere kalktığım oluyor .bu gece yine 10 kere uyandık acaba uykusunda mı bi problem var.saat 23.00gibi yatıyor sabah 10.00 kalkıyor gün içinde ise 1 saat uyuyor(12,00-13,00)

korkuyorum hep böyle gidecek diye.hiç 4 saat kalkmadan uyuduğunu görmedim.

-------------

Mesaj Tarihi: 31 Eki 2008 Saat 13:45
Bazı çocukların uykuları cok hafif oluyor. Yapabileceğiniz şey, odasının ısısı 18 dereceyi geçmesin, gündüz uykularını azaltın..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat