Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

GECE OKSURMESI

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=11267
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 00:54

Konu: GECE OKSURMESI
Mesajı Yazan: FİNCAN34
Konu: GECE OKSURMESI
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2008 Saat 01:42
HOCAM BENI GECENIN BU SATINDE BUNU YAZMAYA MECBUR BURAKDIRAN KIZIM 3 YAŞINDA KIZIMIN GECE OKSURUK KIRIZINE GRIP BENIDE UYUTMAMASI KENDIDE COK UYKUSU OLUPTA OKSURUKTEN YATAMAMASI         HOCAM BEN  BUNDAN 12 GUN ONCE KIZIMIN GECE OKSURMESINDEN DOLAYI BIRAZDA GRIP BAŞLANGICINDAN DOLAYI ACIL DEV.HASTANESINE GITTIK DKTR BEY AGIZDAN BAKIP VE SIRTININ DINLEME NETICESINDEN DOLAYI KIZIMA YAZDIGI ILACLAR YAZMAK ISTIYORUM CUNKU HICBIR NETICE ELDE EDEMEDIM GRIP DIYE KATAR...ANTIBIYOTIK OLARAK ORACEFT...PROFENI.  OKSURUK ŞURUBU OLARAKTA OKSABRO.  HOCAM HICBIR NETICE ALAMADIK HELE ANTIBIYOTIK COCUGUMU ISHAL ETTI GEREK VARMIYDI BIRDE ATEŞLENME YOKTU OKSURUGE GELINCE GECE UYURKEN NEFES ALIRKEN BURNUNU CEKME NETICESINDE BALGAM BOGAZA AKIYOR ODA GICIK OKSURUK YAPIYOR HOCAM LUTFEN COK SORDUM AMA BENI AYDINLATIN BURNUNUN AKMASI DAHA SAGLIKLI OLMUYACAKMIYDI BURNUNU AKINTISI KESTI VE ODA GECE UYUTMUYOR NETICESINDE SALI GUNU DKTR TEKRAR GOTURECEM BU ARADA BALGAM SOKTURUCU SEKROL KULLANMAK ISTIYORUM YARIN HIC BIRINI KULLANMAYACAGIM HOCAM KUSURA BAKMAYIN COK OLDU AMA BENI BUNA MECBUR EDEN UYKUSUZLUK VE KIZIMI PERIŞAN EDEN OKSURUK TEŞEKKURLER

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ALPELLA
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2008 Saat 12:46
Aynı dert birkaç gündür bizde de var. Gündüz arda çok iyi geceleri öksürükten uyuyamıyor devamlı ballı limon veriyorum ama acaba başka bir takviyeye ihtiyaç var mıdır?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2008 Saat 12:50
Çocoğunuz grip geçiriyor, hiçbir ilaçtan fayda görmez. Şuruplarla uğraşmayın.
Yatağının baş ucunu 10cm. kadar yükseltin, Bol bol burnuna serum fiz. damlatın.( 5-6 defa 8-10 damla)..Akşamları "Cold-Mix" damladan her iki yakasına veya fanilasına birer damla damlatın. Limonlu bal verin.( Tatlı kaşığının yarısına bal, üzerine 7-8 damla limon )
Eğer hastalık ateşsiz başladı ise, uzun sürecek demektir.

Mesajı Yazan: FİNCAN34
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2008 Saat 16:53
şimdıde gunduz başladı oksuruk ve gıcık şeklınde ve burun akıntısı ne yapacagımı şaşdım bı daha dktr gotursemmı acaba gıcık sankı oksuruk şaşdım kaldım

Mesaj Tarihi: 04 Kas 2008 Saat 10:23
İyileşmedi diye doktora her gidişinizde, doktor tedaviyi dahada ağır bir şekle sokar, en sonunda 10 günlük iğne verir, bu sürede zaten çocuk iyileşir, ama olan çocuğa olur.
Eğer şüpheniz varsa "Tam kan sayımı" yaptırın,tekrar görüşelim. Yoksa, serum fiz. limonlu bal ve Cold-Mix'e devam.

Mesajı Yazan: begumfunda
Mesaj Tarihi: 06 Kas 2008 Saat 22:05
iyi aksamlar kadir bey benim kizimda 2 haftadir geceleri felaket öksürüyor ve uyaninca gündüz hicbisey yok gecen hafta pazartesi dr ye götürdüm gece kulagim agriyor diye basladi arkasindan öksürek geldi antibiotik ve öksürek sürübu veriyorum gece cok fene olup uyandiginda sizin balli karisimdan versem olurmu yada ne daha iyi olur bide hazirda satilanlar var ben görmüstüm caybal karisimi onlar nasil ... öksürek cok kuru balgam falan gibi deyil kuru ve cok sert öksürüyor .....
ne yapacagimi sasirdim bi uyandimi bi saat sürüyor kesilmesi

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesaj Tarihi: 07 Kas 2008 Saat 09:13
Balgamsız, kuru , tahriş öksürüklerinde, sadece geceleri, bir defa, Benical şuruptan bir ölçek verebilirsiniz, 2 yaşından küçükler alamaz.

Mesaj Tarihi: 07 Kas 2008 Saat 21:20
tesekkürler kadir bey
ben bugün ezcaneleri gezdim bunu deyil ama söyle bisey verdiler onu bulamadik burda sedotussin hustenstiller gece icin versem mi acaba yoksa yarin tekrar dr ye mi göstersem gece gene cok fenaydi uyaninca daha uyuyamiyor

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Kas 2008 Saat 12:52
Sedot...in deneyebilirsiniz...Zannedersem Almanyadasınız.

Mesaj Tarihi: 09 Kas 2008 Saat 21:55
evet kadir bey almanyadan sizin yazdiginiz suruba es oldugunu dediler cok iyi geldi sadece yatarken ve gece veriyorum cok tesekkür ederim
iyi aksamlar bilgilendirdiginiz icin cok tesekkür ediyorum

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat