SİLİKON BAŞLIK
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Doğum sonrası yaşananlar
Forum Tanımlaması: (Doğum sonrası yaşananlar)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=11286
Tarih: 13 Haz 2025 Saat 00:03
Konu: SİLİKON BAŞLIK
Mesajı Yazan: MERVE
Konu: SİLİKON BAŞLIK
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2008 Saat 13:44
Merhaba arkadaşlar.benim bebeğim 3 ay 10 günlük erken doğum yaptım bebeğim emmeyi bilmiyordu.Silikon başlıkla zar zor öğrettik.Şimdide bu başlıklar olmadan emmiyo bende sütümün azalmasından bide mikrop almasından endişe ediyorum. nasıl vazgeçirebilirim.tavsiyelerinizi bekliyorumm.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: nesrin
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2008 Saat 14:01
bende ilk beş ay nerdeyse hep silikon başlıklarla emzirdim, aynı şekilde başlıksız verdiğim zaman reddediyordu, bende pek zorlamadım ,bir gece yine denedim başlıksız verdım ve öyle emdi birşey yapmama gerek kalmadı,inşallah en yakın zamanda senın bebeğinde alışır ,dediğin gibi hijyen açısından zor oluyor başlıklarla...
|
Mesajı Yazan: ifakat
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2008 Saat 14:57
bende 3 ay kullandım artık emmesi kuvvetlenince memeyi tam albildiği zaman ucu braktı zorlanmadım kendi bıraktı hiç ucum yoktu benim
------------- Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
Mesajı Yazan: nellyy
Mesaj Tarihi: 06 May 2009 Saat 15:57
Bende dün denedim ama o koca şey cocuğun ağzında o kadar komik oldu ki ve bebeğim şaşırdı zaten ağzına alınca... Bende dayanamadım çıkardım. Acı çekmeye devammm
|
|