Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

erkek cocugun ev işi yapması

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ebeveynlerin Kaygıları
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=11307
Tarih: 29 Haz 2025 Saat 13:02

Konu: erkek cocugun ev işi yapması
Mesajı Yazan: ardam
Konu: erkek cocugun ev işi yapması
Mesaj Tarihi: 04 Kas 2008 Saat 11:55

Merhabalar,Benim oğlum 2.5 yaşında en başından beri ben bakıyorum yakın çevremiz ( dört hala,babaanne vs) hep bayan tabiki dede ve babada var ama belirli saatlerde.Öncelikle ben son bir hafta öncesine kadar oğlumla ortak iş yapmayı savunuyordum.(kurabiye yapmak,bazen toz almak ,evi dağıtmamak gibi)Ancak eşimin edindiği bilgiye göre annesini taklit etmek önce oğluma sonra geleceğine zarar verirmiş.Şimdi çelişki içindeyim tabiki bir kız çocuğu gibi hiç davranmadım ama cinsiyet sapmasıda yaşamasını ASLA İSTEMEM.Ben bu kadar çelişkideyken sen yapma erkeksin anneler,kadınlar yapar diye davranmakmı gerekli çözemiyorum.Yardımlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum....Saygılarla.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 05 Kas 2008 Saat 13:07
oğlunuzla berbaer bir şeyleri yapmanız çok güzel ve onun kız gibi yetişmesine de asla neden olmaz sadece sizinle üzel zaman geçirmiş ve isterse ileride bu işleri yapamktan keyif alan bir erkek olur. günümüzde işleri bu kadar net çizgi
lerle kadın-erkek işi diye ayrımıyoruz. ayrıca oğlunuzun bir erkeği model almasının yolu sizin onunla bir şeyler yapmamanız değil BABASININ ONUNLA PAYLAŞIMLARINI ARTTIRMASIDIR. yaşı ilerledikçe babayla dah çok zaman geçirmesi erkek işlerini öğrenmesi açısından değil ama bir erkeği model alması için gereklidir. ancak siznle de bir şeyler yapması her zaman son derece sağlıklıdır. kadın işi yapan örneğin ahçı olan erkekler erkek olmuyorlar mı

-------------
özlem

Mesajı Yazan: ardam
Mesaj Tarihi: 06 Kas 2008 Saat 11:30

Öncelikle çok teşekkür ederim.Gerçek Doğruların benim düşündüğüm gibi olmasına çok sevindim.Saygılarla...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat