Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

karakter belli olur mu?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ebeveynlerin Kaygıları
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=11880
Tarih: 30 Tem 2025 Saat 07:46

Konu: karakter belli olur mu?
Mesajı Yazan: AYN RAND
Konu: karakter belli olur mu?
Mesaj Tarihi: 25 Kas 2008 Saat 23:10

Oğlum 7 aylık 5 aylık emeklemeye şimdi de sıralamaya başladı. henüz 3 aylıkken çıkardığım bazı sesleri taklit edebiliyordu. Şu anda duygularını belli edebilen, taklitler yapabilen bir bebek ben oğlumu bilimsel kitaplar ve doktorumuzun tavsiyeleri dışında büyütmedim.(hurafelerden hep uzak durdum) Oğlum çok özel bir çocuk DEMİYORUM kesinlikle ama bazı yetenekleri yaşıtlarından önce yapmaya başladı bunun ne anlama geldiğini bilmiyorum. Ancak oğlum çevremizdeki bazı insanların bilimsel olmayan yorumlarına göre çok yaramaz,yaşıtlarını dövecek v.s gibi bir birey olacağı yönünde ben bazı huyların belki öngörülebileceğini ancak bu tip yorumlar için daha erken olacağını söylüyorum ama tabi ki anne paranoyam beni zorluyor :) Bu konu da beni aydınlatırsanız sevinirim çok teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 26 Kas 2008 Saat 00:01
oğlunuz  bazı becerileriniyaşıtlarından önce geliştirmiş hareket konusunda bu bir fikir verebilir. ancak henüz yaramazlığından söz etmek için erken. çocuk yetiştirmek herkesin çok fazla yorum yaptığı bir konu. ancak her çocuğun ayrı bir birey olduğunu belli kalıplara sokulamayacağını unutmayın. çocuğunuzun keyfini çıkarın ve kendinizi germeyin

-------------
özlem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat