Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

oğlum (kabızlık)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=11930
Tarih: 12 Eyl 2025 Saat 12:26

Konu: oğlum (kabızlık)
Mesajı Yazan: yasenhar
Konu: oğlum (kabızlık)
Mesaj Tarihi: 28 Kas 2008 Saat 12:58
merhaba doktor bey oğlum nerdeyse 1-2 haftadır ağlayarak zorlanarak kaka yapıyor bazen her gün bazende 2-3 4 günde bir kaka yapıyor kaka sı çok katı yedirdiğim ek besinlerinde yemklerinde zeytin yagını eksik etmiyorum ama yine de zorlanıyor bilmiyorum ama süt içmeye başlayınca sanki daha çok zorlanır oldu acaba süt kabız yapıyor olabilirmi mama vardiğim zaman zorlanmıyor yada bana öyle geliyor sizce doktora gitmelimiyim ne yapmalıyım kaka yapmak istemiyor sanki yapacağı zaman ağlıyor yardımcı olurmusunuz oğlum şu an 12 . ayında yardımlarınız için teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Kas 2008 Saat 13:43
Pirinç, patates, muz ve elmayı kesin, armut, kuru kayısı verin, düzeldikten sonra kestiğiniz gıdaları sıra ile ve azdan başlayarak tekrar başlayın, hangi gıdaların ne vakit kabız yaptığı hakkında bir fikriniz oluşur.

Mesaj Tarihi: 28 Kas 2008 Saat 14:09
meyve olarak sadece muz ve elma yiyor başka bir şey yemiyor birde kayısı kurusunu denedim yediremiyorum kompostosunu yaptım onuda almadı armutu hiç yemiyor çaresizim yardım edin

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Kas 2008 Saat 14:31
Akşamları" Duphalac" diye bir suni şeker şurubu var, tadıda çok güzeldir. Bundan 5ml. ile başlayarak, ertesi günkü kakanın kıvamına göre doz ayarlaması yapabilirsiniz. Bir iyi tarafı bu ilaçla zehirlenme olmuyor.

Mesaj Tarihi: 28 Kas 2008 Saat 14:55
çok teşekkür ederim çok iisiniz yardımlarınız için saolun

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat