Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ayakkabı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=1200
Tarih: 25 Tem 2025 Saat 21:52

Konu: ayakkabı
Mesajı Yazan: fehime
Konu: ayakkabı
Mesaj Tarihi: 24 Eyl 2007 Saat 22:38
bebeğim 9 aylık; ayakkabı giyimi konusunda detaylı bilgi almak istiyorum.
1) ne zaman ayakkabı giydirebilirim
2)yürüteçle yürüyebiliyor ayakkabı giydirmem gerekirmi

Cevaplar:
Mesajı Yazan: erkinu
Mesaj Tarihi: 24 Eyl 2007 Saat 23:35
Merhaba Fehime Hanım,

9 aylık bebeğinize tabii ki ayakkabı giydirebilirsiniz. Ancak birçok firmanın "ortopedik ayakkabı" kandırmacasına inanmayın.Zira bir çocuğun düztaban olup olmadığı 4 yaşına kadar belli olmaz bu nedenle de 4 yaşa kadar ortopedik ayakkabıya ihtiyacınız olmayacaktır. Bebekler için üretilmiş ayakkabılarda arayacağınız en önemli 3 özellik topuk kısmının tabana göre biraz daha yüksek ve yumuşak olması, ayakkabının üst tarafının sert olmamasıdır.
Bebeğiniz yürüteçe binerken de ayakkabılarını giyebilir bunda bir sakınca yoktur.

Sağlıklı günler dileklerimle,

Erkin ÜLTANIR

Mesajı Yazan: fehime
Mesaj Tarihi: 25 Eyl 2007 Saat 11:21
teşekkürler .sizi sık sık böyle konularda rahatsız edecegiz

Mesajı Yazan: şimal
Mesaj Tarihi: 25 Eyl 2007 Saat 23:45

Bunu ilk kez duyuyorum.Çok enteresan.

Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2007 Saat 00:47

Merhabalar,

Ben de bu konuyu ilk öğrendiğimde çok ilginç gelmişti doğrusunu isterseniz. Bir çocuğun düztaban olup olmadığının 4 yaşına kadar belli olmaması ve bunun ya ayakkabı satanlar tarafından bilinmemesi ya da bilinip de ebeveynlerin korkularından yararlanılarak kendilerine ortopedik ayakkabı kisvesi altında ayakkabılar satılması beni üzmenin yanında birazcık sinirlendirmişti de. Bu konuyu özel bir hastanenin  pediatrik ortopedi uzmanı bir hekimden öğrenmiştim. Bu nedenle sizlerle gönül rahatlığıyla paylaştım.

Sevgi ve Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2007 Saat 02:21
bilmediğimiz o kadar çok şey varki...
bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürler..

Mesajı Yazan: duygu
Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2007 Saat 10:55
Ben de ilk duyduğumda çok şaşırmıştım. Oğluma tam ortopedik ayakkabılar almıştım. Kendi ayakkabılarımdan pahalı neredeyse

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2007 Saat 13:02
nerdeysemi...yok güzelim pahalı tabi hadi yürümeye başlayınca rahat etsin diyoruz iyisini alıyoruz ama dünyanın parası..
birde türkiyede insanı kandırarak para kazanmak alışkanlık olduğu için bööyle kandırılıyoruzUnhappy

Mesajı Yazan: duygu
Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2007 Saat 13:18
Maalesef öyle...

Mesajı Yazan: şimal
Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2007 Saat 23:48

Gerçekten yazık bakalım daha hangi konularda ANNELİK duygularımız hiçe sayılıp kandırılıyoruz.

Mesajı Yazan: duru
Mesaj Tarihi: 27 Eyl 2007 Saat 17:30
aa bende çok şaşırdım gerçekten,sadece  bebek ayakkabısı olduğu için o minicik şeyleri dünyanın parasına satıyorlar,falanca özelliği filanca faydası diye olanca özellik anlatıyorlar bunların hepsi boşmuş yani.
teşekkürler erkin bey.

-------------

Mesajı Yazan: burcu
Mesaj Tarihi: 15 Kas 2007 Saat 22:05
bu konuyu tekrar gündeme getirmek istedim arkadaşlar.. bilmediğim birşeydi.. son sayfada kalmış..

-------------
http://www.glitterfy.com/"> ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Mesajı Yazan: duygu07
Mesaj Tarihi: 15 Kas 2007 Saat 22:37
Almak üzere olduğum bir ayakkabı için karar aşamasındayken okuduğum ii oldu teşekkürler.

Mesaj Tarihi: 20 Şub 2008 Saat 01:24
Herkese Merhabalar,

Annelerin bu konuya dikkatini bir kez daha çekmek ve kafasında soru işaretleri olan annelere cevap olabilmesi amacıyla bu yazıyı bir daha ilk sayfaya taşıyorum.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat