eşim çocuğunumuzun bizimle uyumasını istiyor
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=12102
Tarih: 15 Ağu 2025 Saat 00:10
Konu: eşim çocuğunumuzun bizimle uyumasını istiyor
Mesajı Yazan: ardam
Konu: eşim çocuğunumuzun bizimle uyumasını istiyor
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2008 Saat 13:40
Öncelikle iyi çalışmalar diliyorum.Bizim oğlumuz 2.5 yaşında son 7-8 aydır bizimle uyuyor, çünkü yatağında daha sık uyanıyor,(ağlıyormuş kendi değimiyle) üzerini açtığı için daha çok üşüyor.Başlangıçlarda bende üşümemesi için yatmasına onay versemde özellikle baba daha az gördüğü için özlem gidermek adına bizimle yatmasını istiyor konuşsamda çözüm olmadı. Bu durum tabiki eşimle benimde aramda kimikez soğukluk yaratıyor.Odasını ayırmayı düşünüyoruz belki geç kalmış bile olabiliriz ayrıca uyurken parmak emiyor ve memeye dokunarak uyyakalıyor sizce nasıl davranmalıyız bu durumdan yara almadan çıkmak için.Saygılarla....
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 22 Ara 2008 Saat 17:28
babası özlemini bir kenara bırakıp çocuğu kendi yatağına götürmeli artık. çocuğun ruhsal gelişimi açısından oldukça önemli. ilk günler yatatğında olmamak için çok huysuzluk edecektir. bir süre yanında kalmanız kitap okumanız elini tutmanız gerekebişir. en önemlisi de ağlamalarına bir süre için dayanmak gerekli, çok iç acıtıcı olsa da sonunda yatağına alışacaktır. sizin karı-koca ilişkininizn sağlıklı yürümesi için de bu gerekli
------------- özlem
|
|