Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

2 yaş sonrası gündüz uykusu gereklimi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=12256
Tarih: 21 Tem 2025 Saat 15:32

Konu: 2 yaş sonrası gündüz uykusu gereklimi
Mesajı Yazan: livanur
Konu: 2 yaş sonrası gündüz uykusu gereklimi
Mesaj Tarihi: 18 Ara 2008 Saat 01:35
 iyi geceler özlem hanım benim kızım 24 aylık 2 gündür gündüz uykularımızı malesef uyumuyoruz sizce gündüz uykularının kaldırsam doğru olurmu toplam aslında 10-12 saati buluyor uykuları gece 11 yatıyorsa sabah 11 kalkıyor okadar tatlı uyuyorki sabah erken kaldırmayada kıyamıyorum sizce erken kaldırıpta tekrar gündüz uykusuna yatırmaya çalışmak mı daha doğru yoksa tek seferde uykuyu almasımı daha doğrudur  yanlış bişi yapmak istemiyorum.birde benim kızım 9 aylık iken bebek mastur. başladı o zaman çok önemsemedim küçük olduğu için fakat hala devam ediyor bunu neden yaptığı konusunu bulamadım ama genellikle uykuya dalarken yapıyor üstüne gitmekte istemiyorum eğer üstüne gidersem bu sefer daha çok yapacağını düşünüyorum ama benim merak ettiğim bu konu zamanla çözülürmü yoksa yardım almamız gerekirmi yada benim bu konuda yapabileceğim neler var

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 24 Ara 2008 Saat 17:04
kızınız yaşı için gereken uykuyu alıyor, illa da gündüz uykusu gerekli değildir. önemli olan çocuğun uyku gereksinimini sağlamasıdırç kızınız gündüz uyumayı tercih etmiyorsa onu zorlamayın. masturbasyonla ilgili olarak ta siteye yazdığım son yazıyı okumanızı öneriyorum

-------------
özlem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat