Dr bey merhaba,
Arda da yaklaşık bir ayı geçkin öksürük ve grip mevcut.  Dediğiniz gibi cold mix damlasürüyor ve ballı limon veriyorum. Damlamız bitti şimdi de göğsüne viks sürüyorum. Ballı limona devam artık çocuğun içi yanıyor olmalı ki su tüketimimiz de bayağı arttı
Sorunumuz şu : gündüz hiçbir şeyi yok gayet sağlıklı görünüyor, geceleri nefes allamıyor , ağzı burnu tıkanıyor öksüre öksüre morarıyor en sonunda cumartesi acile götürdüm balgam çıkartıp çıkartamadığını sordu doktor daha 2,5 yaşında ve çıkaramadığını söyledim. Asist verdi. Cumartesi gününden bu zamana kadar da onu kullanıyoruz. Şu an gribi de var gifrer i damlattırmıyor burnuna kullanamıyorum. sıkma meyvesuyu içmiyor portakal, mandalina limonsuyu içirmeye çalışıyorum içine şekerde atıyorum ama ne yapsam içmiyor hazır istiyor  dolayısıyla bir türlü bitmedi bu hastalık.
Ben çalıştığım için bilemiyorum dün kayınvalidem ateşlendiğini söyledi ben eve gittiğimde yoktu yine de kenarda dursun diye dolven i çıkarttım. Daha da ne yapabileceğimi bilmiyorum Bundan 1 sene kadar önce zatrre başlangıcı denmişti ve sefazol iğne olmuştu 6 tane bunla ilgili olabilir mi? neden geçm,iyor bu hastalık korkuyorum.....
Ne önerirsiniz?
Teşekkür ederim tekrar , iyi ki varsınız.....
|