Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

uyku problemi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=12263
Tarih: 30 Tem 2025 Saat 14:21

Konu: uyku problemi
Mesajı Yazan: cemrem
Konu: uyku problemi
Mesaj Tarihi: 18 Ara 2008 Saat 09:50
günaydın hocam.kızım 19 aylık.gece çok uyanıyor.anne sütünü 15.ayda kestik.gece yatmadan buğday nişastası ile muhallebi yapıyorum.250 cc.gecede süt alıyor.karnıda tok olmasına rağmen gece 5-6 kez uyanıyor.saat başı anne diye bağırıyor.doğduğundan beri bu böyle.emzzirirkende 8-10 kez kalkıyordu.o kadar yoruldumki. gündüzde toplamda 2 saat uyuyor.gündüz uyutmamayıda denedim o zaman daha huzursuz oldu,gece uyanması azalmadı.yatağını çok seviyor.uyku saatimiz rutin.
spraktin kullanmaya başladım.3 gün oldu.azda olsa faydası oldu. iştahını da açtı.gerçi kızımın gelişimi normal gidiyor.kilo:11,300 gr.,boy:84 cm.spraktini ne kadar kullanayım.
bazı doktorlar pasiflorada öneriyor.ama 3 yaşın altı için uygun değil galiba.siz ne önerirsiniz.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 18 Ara 2008 Saat 09:51
hocam 250 cc olan buğday nişastası gece enaz 500 cc süt alıyor.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Ara 2008 Saat 10:23
5cm. boy ve .1kg. ağırlık fazlası var. Boyuna oranla, 500g. eksiği var, o yüzden gözünüze zayıf görünebilir, ama değil.Sipraktini 5 gün kullanın, 3 gün ara verin, gerekirse tekrarlayın ( bence gerek yok) .Gece uyanması çok yemekten veya koyu buğday nişastasından olabilir. Sade süt verin bakalım nasıl olacak. Birde gece su teklif etmenizde bir çözüm olabilir.

Mesaj Tarihi: 18 Ara 2008 Saat 16:43
çok teşekkürler.500 cc buğday nişastasındaki sütle birlikte zaten :) suyuda oldukça fazla tüketiyor.ben zaten iştahının çok açılmasını istemiyorum.sizinde dediğiniz gibi kilosu iyi.buğday nişastasını gece keselim bakalım.umarım düzzelir.tekrar teşekkürler tüm cevaplara

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat