Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

soğuk algınlığı öksük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=12418
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 23:54

Konu: soğuk algınlığı öksük
Mesajı Yazan: Dilek_A
Konu: soğuk algınlığı öksük
Mesaj Tarihi: 24 Ara 2008 Saat 13:45
Kadir  Bey,
Verdiğiniz bilgiler için şimdiden çok teşekkürler bir arkadaşımdan sizin tavsiyelrinizi duymuştum bugünde okudum  kızımın bu rahatsızlığında ballı limon viksi kullandım düzeldi ama hala öksürüyor balgam ağzına geliyor sonra yutuyor. Çevremdekiler ısrarla ciğerlerinde sorun olduğunu söylüyorlar ben herhangibir sorun olmadığını düşünüyorum. 15 günü geçti hasta olduğu serum fiz. ve vikse ıhlamura devam edeyimmi?

Birde gelişiminle ilgili 2 doktora dötürdüm biri zayıf diğeri normal dedi 21 aylık kız çocuğu 84-85 cm 11 kg acaba normalmi   bize ek vitamin şurupları verdiler içiyor şimdi
Zincomega-Vimin c(gün aşırı veriyorum)  minadex hergün içiyor gerçekten faydası varmı çünkü artıkdr verdiği ilaçlara güvenim sarsıldı   akşam eve gidince peditus ve binimum bütün şurupları çöpe atacağım coldmix alacağım

değerli bilgilerinizden dolayı çok teşekkürler
saygılar

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Ara 2008 Saat 14:12
Gripal enfeksiyonların belirli süreleri vardır. Bu süreyi kısaltacak bir tedavi yeryüzünde yoktur (Henüz) ...1 yaşından sonra vitaminlere gerek olmaz, paranızı telef etmeyin.
3-4cm. boy fazlası var. 11kg. da bu ayın kilosu.. Boyundan dolayı zayıf gösterebilir, önemi yok..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat