Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

LÜTFEN YARDIM EDİN!

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Hamilelik
Forum Tanımlaması: (Hamilelik hakkında her şey)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=12474
Tarih: 06 Ağu 2025 Saat 15:47

Konu: LÜTFEN YARDIM EDİN!
Mesajı Yazan: bebeğimi kurtarın
Konu: LÜTFEN YARDIM EDİN!
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2008 Saat 09:06
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum ama aranızda bana yardım edecek biri var mı acaba 4 aylık hamileyim ve bebeğimin bağırsakları dışında anne karnında bu durumu düzeltebilecek bi doktor var mı ne olur yardım edin lütfenCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCry

Cevaplar:
Mesajı Yazan: meryem
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2008 Saat 10:02
canım geçmiş olsunCry
ilk defa böyle bi olay duyuyorum.şaşkınım.anne karnında müdehaleler olduğunu duymuştum ama maalesef sana yardımcı olamıycam
sitemizde dr umuz var onunla iletişime geçebilirsin

-------------
http://lilypie.com"> http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: duygu07
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2008 Saat 10:07
Çok geçmiş olsun. Ben de böyle birşey dumadım hiç umarım bir çözümü vardır.Cry Hangi ildesin acaba merak ettim? Ona göre bilenler sana yardımcı olur belki doktor konusunda...

Mesajı Yazan: belma
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2008 Saat 10:13
Öncelikle çok geçmiş olsun  .Kendi doktorunuz sanırım bununla ilgili bir açıklamada bulunmuştur diye düşünüyorum ama bu konularda en iyisinin üniversite hastaneleri olduğunu duymuştum.

-------------
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.

Mesajı Yazan: küçük kanaryam
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2008 Saat 10:18
geçmiş olsun hangi şehirdesin bilemiyorum ama arkadaşlarında dediği gibi en iyisi iyi bir dr. ile bu konuyu görüşmen...

-------------
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...

Mesajı Yazan: özlem
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2008 Saat 10:47
çok geçmiş olsun,çok üzüldüm..

Mesajı Yazan: fatoş
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2008 Saat 10:55
Canım çok geçmiş olsun, inşallah her şey yoluna girer, bende ilk defa duyuyorum, Allah yardımcınız olsun Star

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: ALPELLA
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2008 Saat 11:12
Canım benim Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda halledersiniz ben kardeşim sağlık ile uğraştığı için duymuştum hangi ildesin ??

Mesaj Tarihi: 26 Ara 2008 Saat 14:43
hepinize tşk ederim ben mersindeyim ama bana yardım edebilicek doktor varsa her ile gitmeye razıyım dr bana desin ki şu ile gel ben yaparım hemen gidecem bebeğim sağlıkla yaşasın lütfen yardımlarınızı bekliyorum ve o benim daha ilk bebeğim CryCryCryCry

Mesaj Tarihi: 26 Ara 2008 Saat 14:46
ayrıca mersinde de gittim özel doktora adana da gittim profosöre ama bu bizim işimiz değil cerrahi işi diyor anne karnında müdahale edecek doktorlar çok nadiirmiş işte bende o doktorları arıyorum bilen varsa hangi ilden olursa olsun bana numarasını verirseniz sevinirim

Mesaj Tarihi: 26 Ara 2008 Saat 14:48
ilk fırsatta dr um ile görüşüp iyi açıklayıcı bi bilgi alırsam sana haber vericem.

-------------
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!

Mesajı Yazan: sengulnal
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2008 Saat 16:04
canım çok geçmiş olsun inşallah herşey yoluna gider bebeğini sağlıkla kucağına alırsın dualarımız seninle ve bebeğinle

-------------
http://www.mytickerz.com/"> http://lilypie.com">

Mesaj Tarihi: 26 Ara 2008 Saat 16:12
tşk ederim kanarya bilgi bekliyorum senden o benim ilk bebeğim  ve eşimden ayrıldım onuda çok seviyorum eşimden bana kalan tek şey o bebek ayrıca 4 aylık canına kıyılsın istemiyorum herkezede tşk ederim beni bilgilendirin bekliyorum lütfennnnnLamp

Mesajı Yazan: kelebegim
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2008 Saat 16:13
canım geçmiş olsun. bende mersin merkezdeyim. sen nersindesin? gittiğin doktorlar nereye hangi doktora gitmen konusunda bilgi vermedilermi ?

-------------

Mesaj Tarihi: 26 Ara 2008 Saat 16:17
bende mersin merkezdeyim mezitlide burda doktora gittim jinekolok beni adana çukur ova ünüversitesinde görev yapan profosör doktor ..... beye  olladı oraya gittim mersin tıp fakultesi dendi cerrahi bakarmış bu duruma bağırsakları dışarda olduğu için diğer organlarıda dışarı çekermiş ve allah göstermesin ölürmüş ama anne karnında bebeğe müdale ederlerse sağlıklı bi şekilde doğarmış ama bu doktorlarda pek nadir bulunurmuş bende o doktorları arıyorum işte anne karnında müdahale eden doktor var mı?

Mesaj Tarihi: 26 Ara 2008 Saat 16:21
fakülte hastanesinde bir doktor yada hastane  söylemediler mi? bu konuda ancak onlardan bilgi alırsın yada özel hastaneleri arayıp sorabilirsin. çok üzüldüm başka ne yapılabilrki

-------------

Mesaj Tarihi: 26 Ara 2008 Saat 16:35
sordum dediğim gibi burdaki doktorlar biz bişey yapamıyoruz anne karnında müdahele eden doktor bulun onlar yardımcı olur dediler ancak

Mesajı Yazan: nurten...
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2008 Saat 16:55
çok geçmiş olsun,çok üzüldüm
allah yardımcın olsun

-------------
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)

Mesajı Yazan: *naz*
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2008 Saat 16:58
canımm yaa,canımm benim.allah yar ve yardımcın olsun.çok üzüldüm.

-------------
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...

Mesajı Yazan: gülce
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2008 Saat 17:02
geçmiş olsunCry
çok üzüldüm gerçekten;Allah şifa versin;size yürekten dualarımı gönderiyorum...

-------------
http://lilypie.com">

Mesaj Tarihi: 26 Ara 2008 Saat 17:02
az önce doktorum ile ben telefonda görüştüm senin durumunu ilettim gebelik sonlandırılmıcaksa eğer dedi bebek doğduğu gibi yenidoğan müdahalesi gerekecektir ameliyat gerekecektir dedi bunu mersinde yapan olmayabilir ama adanada mutlaka vardır dedi yani doğduğu gibi hemen ameliyata alıp bu işlem gerçekleşesi gerek dedi. Çukurova hastanesi bunu yapabilir dedi adanada mı mersinde mi bilmiyom diğer illerde de ankara sanırım hacettepe yapar dedi istanbulda cerrahpaşa yapabilir dedi. Eskişehirde tıp fakültesi dedi. Mutlaka yapan başka hastanelerde vardır. Şuan anne karnında müdahale edilemez ki dedi. Dedim diğer organlarında dışarıda oluşma gibi bi durum varmış dedim (yanlış okumadıysam üstteki yazıları) şuan diyelim ki anne karnında bi müdahale yapıldı dedi ki olmazmışta sanırsam daha çok küçük doğasıya kadar çok evre geçirecek gelişimini çok etkiler o işlem bile başarı göstermezki ozaman dedi.

Bence sen bu hastanelerle irtibat kur. Hatta istanbulda bunun gibi biçok dünyaca duyulmuş hastaneler varmış araştır iyice telefonla bilgi al ve öyle görüş

-------------

Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2008 Saat 17:04
canım büyük geçmiş olsun,artık tıp çok ilerledi biir çözüm bulunacaktır yavruna inş.Star

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesaj Tarihi: 26 Ara 2008 Saat 17:08
birde seni gerçekten yanlış bilgilendirmek istemiyorum konuyu farklı algılamış da olabilirim sadece dr. dan aldığım bilgileri ilettim sana sen bence fakülte hastanelerini falan araştır.

-------------

Mesaj Tarihi: 26 Ara 2008 Saat 17:18
öyle yapıyorum zaten şimdi izmirde buldum doktor adam anne karnında bebeğe ameliyat yapmış internette  gördüm araadım bayan çıktı doktorla konuşup bana dönecek olursa hemen ilk uçakla gidecem ameliyat olmaya ne olur dua edin allah için bebeğime çare olsun o doktor ve doktordan tlf bekliyorum inşallah bana döner doktor çünkü bayan ben hocayla konuşur size dönerim dedi

Mesaj Tarihi: 26 Ara 2008 Saat 17:20

inşallah derdine çare olur arkadaşım inşallah çözüm bulunur tıp ilerledi artık mutlak bişeyler yapılır gözetim altında doğurup müdahalede de bulunulur belki inşallah güzel gelişmeler olur. bizleri de bilgilendirirsin olurmu haberlerden....

-------------

Mesaj Tarihi: 26 Ara 2008 Saat 17:23
bütün dualarımız bebeğine canım.umarım her şey yoluna girer,bebeğini sağlıkla alırsın kucağına.burada birlikte büyütürüz bebeniNuke

-------------

Mesaj Tarihi: 26 Ara 2008 Saat 17:41
İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur bebeğin güzelim, dualarımız seninle Star

-------------

Mesaj Tarihi: 26 Ara 2008 Saat 17:48
teşekürler herkeze doktor bugün ulaşmadı bana izmirdeki artık ben ararım gene sabah

Mesaj Tarihi: 26 Ara 2008 Saat 17:49
sık sık araman senin için daha hızlı çözüm olacak bence

-------------

Mesaj Tarihi: 26 Ara 2008 Saat 17:57
birde sana özel mesaj attım bazı hastane ve doktorların bi araştır istersen

-------------

Mesaj Tarihi: 26 Ara 2008 Saat 18:09
tşk ederim benim için çok çabalıyorsun Clap

Mesaj Tarihi: 26 Ara 2008 Saat 18:21
yardımcı olabilirseem ne mutlu

-------------

Mesajı Yazan: zeynep
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2008 Saat 19:06
çok geçmiş olsun inşallah hayırlısı ile atlatırsın bu dönemiConfused

Mesaj Tarihi: 26 Ara 2008 Saat 19:36

tşk ederim inşallah yardım ve desteğinizle atlatırım

Mesajı Yazan: AYŞEGÜL-
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 00:00
Canım okudukça acını içimde hissettim.Allah yardımcın olsun.Hayırlı haberlerini bekliyoruz.İstanbul'da imkan varsa bizde yardımcı oluruz.Çok geçmiş olsun...

-------------
OĞULLARIM NERDE BEN ORDA.....

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 10:33
arkadaşlar hepiniz burda benim için çabaladınız bana dualar ettiniz tşk ederim ama beklediğim telefon izmirden geldi malesef bu duruma anne karnında müdahale edileiyormuş ve bu haslatalık 5000 binde bir görünüyormuş tek yapacağım karın suyu değişecekmiş galiba buda çok acı veriyormuş ne yapim bunada katlanacam pazartesi doktoruma gidecem tahlillerimi olacam eğer sağlıklıysa yaşatacam allah korusun mongo felansa aldıracam dualarınızı eksik etmeyin sağlıklı olsun bebeğim

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 10:35
dualarımız seninle serap.hakkında hangisi hayırlı ise o olsun.bizi habersiz bırakma lütfen.

Mesajı Yazan: zehra
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 10:37
hakkında hayırlısı olsun Star

-------------
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 10:42
teşekür ederim ama şimdi olacağım testten çok korkuyorum gelecek neticeden vebu karın suyu ne kdarda bi değişir şırıngayla al al bitmez diyorlar açıkçası herşeyden korkuyorum

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 11:15
çevrende duyduğun şeylere çok inanma canım.kim diyor şırınga ile al al bitmez diye?uzman mı?çevrendeki,insanın umudunu kırmaktan başka bir şeyi beceremeyen sözde bilir kişiler mi?.

-------------

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 11:33
umudunu yitirme eğer bebeğinin gelişimi içeride iyi olacaksa ve bebeğine kalıtsal bir özür bırakmayacaksa tüm sıkıntılara bişekilde katlanacaksın üzme kendini eşin ne diyo bu konuda ?

-------------

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 11:57
eşimle ayrıyız mahkemeliz haber vermeye çalışıyorum ama ulaşamıyorum tlf larıma msn me bakmıyor

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 12:18
eşinin ailesi vs araya birilerini koyarak konuş bu durum sadece senin halledebileceğin bir konu değil bence

-------------

Mesajı Yazan: oğuzkağan
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 12:19
çok geçmiş olsun canım.dualarımız seninle.allah yardımcın olsun

-------------
[

Mesajı Yazan: oğuzkağan
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 12:20
sibel arkadaşımızın dediği gibi eşinle mutlaka konuşmaya çalış.bu konuya tek başına karar verme

-------------
[

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 12:24
seninle konuşmuyor ise senin ve onun ortak bildiğiniz biri durumu anlatsa iyi olur canım.bunu bilmek onun hakkı bence de.

-------------

Mesajı Yazan: emre
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 13:19
Allah yardımcın olsun. dualarımız sizinle... Star

-------------

Mesajı Yazan: Elif Hansa
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 13:25

Cok gecmis olsun. Insaallah iyi sonuc alirsin. Ben cocuklarimin sagliklarina tekrar sukrettim. Rabbim kimseyi boyle zor seylerle imtihan etmesin....Allah yardimcin olsun canim....

Arkadaslara bende katiliyorum, esinde bilmeli. Kendisine direkt ulasamiyorsan onun ailesinden yakin birilerine ulas haber versinler. Eger araniz iyiyse, gorumcen olur, varsa eltin olur, ya da onun ailesinden yakin oldugun birileri muhakkak vardir.

Hem cok sevdigini soylemissin hem de neden ayrildiniz anlamadim. Bebekten haberi var mi? Eger yoksa belki aranizi duzeltebilir bi bebek.

-------------
Sofra'ya buyurun...!

http://www.kucuksofra.blogspot.com/ - http://www.kucuksofra.blogspot.com/

Mesajı Yazan: yeliz
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 13:28
çok geçmiş olsun rabbim bebeğine şifa sana da bol sabır versin

-------------

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 13:30
arkadAŞLAR  bebekten elbette haberi var bi ara ulaştım msn de bana yalancı yok öle şey olmaz dedi sonrada ulaşamadım zaten beni istemeyen ailesi kapalaı yani türban takmıyorum diye ayırdılar bizi bi şekilde ailesine ulaşsam da eşime demezler serap geldi böle şöyle diye hep yolları kapattılar ona ulaşmam mümkün değil kaynanam kayın babam görümcem kaynım demezler

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 13:33
e peki şimdi ne olacakConfusedailen varmı bari yanındaConfusedsenin yaşında küçükConfused

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 13:33
elbette seviyorum eşimi ben evleneli 6 ay olmuştu düşünün cicim ayındaydık daha eşimle benim ne gibi sorunum olabilirdiki ama ailesiyle beraber kaldığım için helal olsun onlara bizi ayırdılar

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 13:34
ailemle kalıyorum zaten annem babam ve ben

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 13:35
allah allah çok zor bi durum,bence ne olursa olsun büyükler  bi şekilde araya girsin ve eşinde senin yanında olsunki,şöle iyi bi doktora gidin..

allah yardımcın olsun

-------------

Mesajı Yazan: emre
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 13:35
canım sen bence bebeğini düşün. nasıl ole yada böle bi faydası olmuyor.
bende doktorumu aradım şimdi kendisi  doğumdaymış. çıkınca tekrar arıyacağım...

-------------

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 13:40
arkadaşlar eşimle mahkemeliz üstelik kaynanam eşime kız bulmuş evlilik telaşındalar onlar 1 aya kadar evleniyor eşim daha kimse araya giremez biz bidaha düzelmeyiz

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 13:41
Sen kardesimle yasitsin ShockedShockedShocked
Allah hakkinda hayirlisini versin.

-------------
Sofra'ya buyurun...!

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 13:42
ConfusedConfusedConfusedConfusedConfused
o zaman sen sadece çocuğunu düşün madem ondan hayır yok sana,inş. iyi bi dr. bulursun

-------------

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 13:46
en iyi doktorlara gittim özellere izmire kadar aradım antalyaya gittim ama boş zaten eşimde aldır demişti ama ben eşimi sevdiğim için aldırmamaıştım ama kısmetimmiş bu

Mesajı Yazan: burcu
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 14:13
ne diyim ki.. allah yardımcın olsun. yazdıkalrını okuyunca çok üzüldüm..

-------------
http://www.glitterfy.com/"> ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 14:26
Eşinle bu konuda detaylı görüşmenin çok yolu var bence ailenden bi büyükle eşinin işten çıkış saatinde falan git görüş önemli bi konu olduğu için ozaman oturup dinleyecektir. Aldır demek çok kolay ana yüreği diyen varmı acep Confused yaşın çok küçük evt daha 18 yaşındasın yeni reşit olmuşsun çok zor yükün altındasın unutma bunu

-------------

Mesajı Yazan: ezel
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 14:32

Ne denir bilmiyorum Allah yardımcın olsunStar. Yaşında çok küçükmüş ShockedShockedShocked bence bir şekilde eşinle görüş sonuçta oturup ortak karar vermeniz gereken bir konu... Aldığınız karar ne olursa olsun yanında olmalı...

-------------
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 14:33
o kadar küçüksün ki canım.allah sana güç versin,sabır versin.

-------------

Mesajı Yazan: heryilmaz
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 14:45
canım bir komşumuzun öyle bir bebeği oldu.
tam olarak neler yaşadılar ayrıntıları bilmiyorum ama bebek şimdi  gayet iyi
inşallah sizde şifasını bulursunuz canım
çok geçmiş olsun.

-------------

Mesajı Yazan: meryem
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 15:10
serap canım gelişmeleri yeni okudum
ne güzel derdinin çaresi varmış.allah yardımcın olur inş.büyük bi yük var omuzlarında. inş bebeğin sağlıcakla doğar da sana umut olur.
bi bakmışsın bebeğini burada büyütüyoruz...Star

eşinle aranda ki problem de hayırla sonuçlanır inş.bu konuda da arkadaşlar gibi düşünüyorum.durumunu bi şekilde eşine bildirmelisin.ayrılacak bile olsanız bebek ikinizin destek olmalı sana...olaylara yakından şahit olması vicdanını harekete geçirir belki...

-------------

Mesajı Yazan: miss hugolina
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 15:10
canım çok geçmiş olsun...Umarım bu güçle bununda üstesinden gelirsin...Allah yardımcın olsunStarçok büyük bir karar...Tek başına bebeğini yaşatmaya çalışman,ilerde hem anne hem baba olmayı göze alman...Allah sana güç versin,yardımcın olsun...Bende araştırıyorum canım,yazarım sonuç alırsam...

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 16:48
arkadaşlar tşk ederim burda bir arkadaşla msn de görüştüm şahit oldu arkadaşla konuşurken eşim msn sini açtı arkadaşa dedim bekle eşim nette eşime döndüm dedim acil bebek hakkında konuşmam gerek dedi benim konuşacak bişeyim yok dedi ve kapattı gitti ben onla görüşmek için elimden geleni yapıyorum ama olmuyorCryCryCry

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 17:05
canım benim mahkemen devam ediyorsa bu olayı mahkemeye yansıtmalısın. eşinin seni yalancılıkla suçlayıp böyle bir durumu inkar edip ilgilenmemesi o kadar kolay değil. eşim avukat mersin de istersen hukuki durumun hakkında ondan bilgi alabilirim.

-------------

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 17:20
zaten avukat tutup nafaka isticektim ama dedim lanet olsun evleniyor nereye para kazanacak diye düşündüm vazgeçtim şu vijdanım yok mu hep bana böle çektiriyor ama bebeğim sağlıklı dünyaya gelirse nafaka mahkemesi açacam ama önce tek düşündüğüm bebeğimde eşimde parasıda onu bilgilendirmekte artık uzak olsun bugün denedim konuşmak ama ilgilendirmezmiş beyefendiyi öle diyor

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 17:35

allah yardımcın olsun. senin ve bebeğin için dua edeceğim. inşallah herşey yoluna girer. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

-------------

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 17:41
çok üzüldüm ya Allah snin yardımcın olsunHugsana sabır,güç versin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSmileumarım çok güzel haberlerini de alırızStardualarım seninleSmile

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 18:40
senin sağlık durumun nasıl şimdi,senide etkiliyomu,çalışan yaaazmışsın işe gidip gelmede varmı sıkıntın

-------------

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 19:37
arkadaşlar şimdi doktorum aradı kendisi hafta sonu diye şehir dışına gitmiş onu da sekreteri aramış haber vermiş 1 gün çnce alınan kan testimde mikrop çıkmış bebek kendini de beni de zehirlemeye başlamış doktor dedi pzt yi kadar dikkatli olun bişey olmasın sana pzt erkenden kürtaj dedi heran ölebilirmişiz bebekle ben pzt siye kadar uyanık kalmam lazımmışCryCryCryCryCryCryCryCryCry

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 19:39
şimdi neye üzüleceğimi şaşırdım kendi canım mı yoksa diğer canımamı üzülimCryCryCry

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 19:45
ayyyyyyyy canım benim;tabi ki kendini düşünmen gerekiyor;Rabbim sana onu nasip etmemiş;dünyaya gelseydi de rahatsızlığı yüzünden çok acı çekecekti sanırım.
senden çok kendisi sıkıntı içinde olacaktı.
her işte bir hayır var;sanırım eşinden de ayrılmışsın;herşey üstüste gelmiş.
canını sıkma nolur.
biliyorum söylemek kolay ama inan ciğerim yandı benim de.
lütfen kendine iyi bak ve doktorun ne dediyse onu uygula.
bir de canım;acile çıksan;doktorunu beklemesen;ne olur ne olmazConfused
dualarım seninle canım;Allah yardımcın olsun.Cry

-------------

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 19:47
dedim doktora acile gidim diye hayır benim gelmem lazım bebek büyük yanlışça ve duyarsızca alırlar bebeği sende kalıcı hasar yada sen masadan kalkamazsın bebekle beraber dedi CryCry

Mesajı Yazan: ezel
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 19:51
canım çok üzüldüm Allah yardımcı olsun... CryCryCry

-------------
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 19:51
canım aldırma bebeği;doktorunun söylediklerini söyle;sadece kontroden geç;ne olur ne ollmaz.
bu iş beklemeye gelir mi hiç.
ya seni de zehirlerse.
hatta acile de gitme;oturduğun şehirdeki iyi bir kadın doğum uzmanına git;bir ultrason çeksin.
durum daha da ciddileşebilir.
yani korkutmak istemiyorum yanlış anlama ama beklenilmez ki bu durumdaConfused

-------------

Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 19:57
sen su an nerden katiliyon aramiza gecmis olsun bu arada

-------------

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 20:12
doktor dediki bana bağırsakları dışarda olduğu için mikrop kapmış bebek şuan oda sende zehirleniyorsun acile felan gitme ben erkenden gelmeye çalışacam dedi benim doktorum zaten özel profosör yani

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 20:13

mersinden katılıyorum

Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 20:17
calisiyonmu peki nasil geciniyon yalniz olmak daha zordur bir kimsendemi yok yardim edecek sana

-------------

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 20:19
çalışıyordum ama bıraktım işi ailemle kalıyorum annem babam ve ben

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 20:56
Orjinalini yazan: bebeğimi kurtarın bebeğimi kurtarın Yazdı:

doktor dediki bana bağırsakları dışarda olduğu için mikrop kapmış bebek şuan oda sende zehirleniyorsun acile felan gitme ben erkenden gelmeye çalışacam dedi benim doktorum zaten özel profosör yani
ya anlamadığım nokta ,doktor madem hayati tehliken var;nasıl beni bekle der ya;her doktor birbirine güvenir;tavsiye edebileceği mutlaka bir doktor olmalı.Confused
anlamadım ama geçmiş olsun tekrar.

-------------

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 21:03
bende anlamadım ama ne yapim ama daha aileme demedim ailem duysa hemen götür doktora bende bigün bebeğimle geçirim istedim

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 21:07
canımcım önemli bi durumun olabilir farkına varasıya belkide çok geç olabilir ailen herşeyi ince noktasına kadar bilmemi

-------------

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 21:14
canım yarını bekle dese doktorun anlayacağim.ama taa pazartesiyi bekle diyormuş.

-------------

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 21:16
canım ya başına gelenlerin hepsini şimdi okudum tüylerim diken diken oldu Lampiçim parçalandı ama anlamadığım madem hayati tehlike var neden kendi doktorunu bekliyosun hemen bi hastaneye falan gitsen ya Allah korusun önemli bişi falan olur..çok dikkat et kendine canım

Mesajı Yazan: zehra
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 21:24

yaşadıkların çok zor şeylerr ama şu an herşeyden önemli senin sağlığın .. bu tür önemli bir durum nasıl aileden gizlenir anlamadım .. bahsettiğin çocuğun seni zehirlemesi falan çok önemli şeylerr yaşın çok küçük doğru kararlar vermeyebilirsn bence hemen ailene bu durumu söyle ve sabahı bile beklemeden hastaneye gidin ..ConfusedConfusedConfused

-------------
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))

Mesajı Yazan: miss hugolina
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 21:37

Canım böyle bir durumda beklemen ve doktorun seni bekletmesi büyük bir hata!!!! İki canın sorumluluğunu alıyormu bu doktorTongueya doktor dönünceye kadar geç olursa...Olgun bir insan gibi davran ve ailene anlat(bilmeye hakları var)ve hemen doktora git...Koca memlekette başka prof yokmu ya...

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 22:33

arkadaşlar şimdi doktorum aradı kendisi hafta sonu diye şehir dışına gitmiş onu da sekreteri aramış haber vermiş 1 gün çnce alınan kan testimde mikrop çıkmış bebek kendini de beni de zehirlemeye başlamış doktor dedi pzt yi kadar dikkatli olun bişey olmasın sana pzt erkenden kürtaj dedi heran ölebilirmişiz bebekle ben pzt siye kadar uyanık kalmam lazımmışCryCryCryCryCryCryCryCryCry
Madem böyle bir risk var, doktorun seni niye tehlikeye atıyor ben de anlamadım ? Hiç bir doktorun böyle bir riski göze alacağını sanmıyorum Confused

-------------

Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 22:46
bende anlamadım şimdi babama dedim doktoru arıyor konuşacak pna göre merak etmeyin olur mu arkadaşlar dua edin yeter

Mesajı Yazan: sengulnal
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2008 Saat 22:56
bencede ailene anlatmalısın yaşın küçük belki farkında değilsin ilk bebeğin olduğu içinde biliyorum anlıyorum seni çünkü bende ilk bebeğimi içimde kaybettim ve kürtaj olmak zorunda kaldım çok ağladığım günler oldu ama rabbim bana iki tane yine verdi yani şuan senin için önemli olan senin sağlığının tehlikeye girmemesidir canım hiç vakit geçirmeden başka doktora git bence çünkü benim doktorum yarım saat daha gecikseydim benimde sağlığımın bozulacağını söyledi senin doktorun dada nasıl bir düşünce var anlamıyorum ya pzt. kadar çok geç olursa çok kızıyorum böyle duyarsız doktorlaraAngry

-------------
http://www.mytickerz.com/"> http://lilypie.com">

Mesaj Tarihi: 28 Ara 2008 Saat 00:10
yarın haberlerini alırız tabiki ailenle paylaşman en doğrusuydu iyiki söylemişsin babana,hayırlı haberler alırız inş.

-------------

Mesajı Yazan: Hercai75
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2008 Saat 00:13
Canim cok gecmis olsun, yazini simdi okudum. Böyle bir olay benim halamin kizina da oldu, yani bebegi bagirsaklarinin bir kismi disarda olarak dünyaya geldi. Yanlis hatirlamiyorsam, bu durum dogumdan önce farkedilmemisti. Ama bebek galiba bu yüzden anne karninda gelisememisti ve cok kücük dünyaya gelmisti. Dogar dogmaz da ameliyat ettiler. Cok sükür simdi cok saglikli bir kiz, 5 yasinda oldu. Benim halamin kizi Adapazarinda yasiyor. Sana herhangi bir sekilde yardimim dokunabilirse bana özel mesaj atabilirsin, veya buraya yazabilirsin. Gercekten zor bir dönem geciriyorsun, esinden de ayrilmissin, Allah yardimcin olsun canim, cok üzüldüm. Su an nasil durumun? Okudugum kadariyla p.tesi dr. unla görüsücekmissin. Istersen ben sana kuzenimden detayli bilgi alip iletirim bu konu hakkinda. Cok gecmis olsun canim.

-------------

Mesajı Yazan: sengul
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2008 Saat 01:06
okurken kafamda bir sürü ????Wacko oluştu...Tongue
Serap   hakkında hayırlısı.Allah  kolaylık versin..

-------------
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Mesaj Tarihi: 28 Ara 2008 Saat 12:16
Gelismeleri yeni okudum. Nasil olur ya... Yok yok olamaz. Bir doktor boyle sorumsuzca davranamaz...

Saka deyin bana... Serapcim son durumun ne? Bekliyormusun hala Pazartesiyi... Bence hemen baska bir doktora gorunmelisin....

-------------
Sofra'ya buyurun...!

Mesaj Tarihi: 28 Ara 2008 Saat 12:56

bende anlamadım şimdi babama dedim doktoru arıyor konuşacak pna göre merak etmeyin olur mu arkadaşlar dua edin yeter
merak etmeyelim bakalım,hadi hayırlısıConfused

-------------

Mesaj Tarihi: 28 Ara 2008 Saat 13:42
QuestionQuestionQuestionQuestionQuestionConfusedConfusedConfused

-------------

Mesaj Tarihi: 28 Ara 2008 Saat 15:28
haber yok sanırım Confused

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat