kahvaltı
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=12499
Tarih: 01 Eki 2025 Saat 11:00
Konu: kahvaltı
Mesajı Yazan: baran
Konu: kahvaltı
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2008 Saat 01:06
hocam benim oglum 39 aylık.18kg.107cm.boyunda genelde beslenme sorunumuz yok fakat kahvaltılı problemimiz var.kahvaltıda bir bardak süt ekmege sürülen çikolatalardan.yiyiyor.peynirden yumurtadan tiksiniyor.kokusunu duyunca ögürüyor.bebekliginden beri alışamadı bende zorlamıyorum.günde iki bardak süt yeterlimir.hocam peynir. ve yogurt tüketmiyor.birde hocam.11,30 gibi kahvaltısı bitiyor.16,30gibi öglen yemeyi .akşamda 20,30 gibi yiyior.yatarkende bir bardak süt içiyor hocam.ve eti çok seviyor.bütün ögünlerde istiyor.et tavuk balık hepsini çok seviyor.her gün et yemesi zararlı olurmu.öglen uyumadıgı için gece uykusu 13 saat kadar sürüyor.o yüzden sabah uyandırmıyorum.kendi uyansın uykusunu alsın diye bu yüzdende ögün saatleri düzensiz oluyor hocam. şimdiden çok teşekkür ederim.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2008 Saat 10:31
Okul- yuva başlayana kadar bu saltanatı sürdürebilir. Ondan sonra sabah uyanmalarının disipline edilmesi gerekir. Et yemesinin o yaşta bir zararı yok, istediği kadar yiyebilir.. Sütlü gıda toplamı 500ml. yi buluyorsa, bir sakınca yok. Diğer gıdalar ikinci planda gelir. Yoğurt, peynir illaki yenilecek diye ısrar etmenin bir anlamı yok, mühim olan, sütlü gıda toplamı, 500ml'nin altına inmesin.Siz genede arada bir teklifinizi yapın, bir gün gelecek, yemediklerini yemeğe başlayacak.
|
|