dr.özlem hanım merhaba ;
benim oğlum batuhan 3,5 yaşında ve 1,5 yaşından beri maalesef çalışıyorum babaanne ve annane baktı ama akşamları ve haftasonları bizimleydi kasım ayından beri kreşe gidiyor sadece 3 haftadır kreşe gönderememiştik hastaydı çünkü pazt günü başladık ve kesinlikle yemek yemiyormuş öğretmenleri diyorki batuhanı memnun edemiyoruz çok asabi ve suratı asık diyorlar akşama kadar aç kalıyormuş sadece puding kek gibi şeyleri yiyormuş ama benimleyken azda olsa yemek yiyor ilk kreşe başladığında böyle değildi eve getiremiyorduk burda kalıcam diyordu ama şimdi çok fena üstünü bana soyduruyor istemiyor öğretmenlerini ama seviyorumda diyor anlamadım okulu gördüğü gibi yemek yemiycem diye bağırıyor dedim bugün zorlamayın onlarda haklı üzülüyorlar yemeyince birşeye tepki veriyor ama ne anlamadım evden çıkmak istemiyor evde kalalım diye ağlıyor hep çizgi film izlemek istiyor bağırıyor çağırıyor sinirlenince bana vuruyor sonra üzlüyor öpüyor beni ama babasına yapamıyor babasını çok seviyr ve korkuyor o ne derse yapıyor biliyorum beni de çok seviyor annemi babamı çok seviyorum diyor lafta herkesi de seviyor ama hemen tavır yapıyor herkese anlamıyorum bu kadar değildi son 1 haftada feci değişti çok üzlüyorum eşim birşey yok diyor olabilir diyor ama ben korkuyorum büyüyünce bana karşı tavırlı olacak gibi geliyor çalışıyoruum diye ne yapmam lazım özlem hanım sabırlı olmaya çalışıyorum çalışmak zorundayımda istemiyorum evde annane babanneyle olmasını yaşıtlarıyla olsun istiyorumda nerde yanlış yapıyorum blmiyorum(çalışmak dışında )bu durum normalmi ?yardım edin lütfen özlem hanım teşekkür ederim şimdiden
|