IMUZING
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=12856
Tarih: 10 Eyl 2025 Saat 16:16
Konu: IMUZING
Mesajı Yazan: PIRILTI
Konu: IMUZING
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2009 Saat 09:22
Merhaba Hocam İmuzing şurup hakkında ki düşüncelerinizi nedir acaba kullanmamızda bir sakınca var mı?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2009 Saat 10:07
Ben hiçbir hastama yazmadım, yazmayıda düşünmüyorum. Eğer Kurban'dan kurbana et yiyebilen bir aile iseniz, kullanmanızda yarar vardır. Etini sütünü temin edebilen ailelerin kullanmasına gerek yoktur.
|
Mesajı Yazan: PIRILTI
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2009 Saat 11:57
Ette sütte problem yok hocam da, bu şurubu kullanan anneler bağışıklık sistemini güçlendirici olduğunu özellikle kış aylarında fayda gördüklerini söylüyorlar o nedenle sordum. Birde ben kızıma hergün vitagil kullanıyodum hergün vitamin vermenin sakıncalı olduğunu beyinde bir yerin (tam hatırlayamıyorum şuan neresi olduğunu) erken kapanmasına neden olduğunu hafta da 2-3 kere verilmesi gerektiğini duydum. Bende hergün kullandığım için panik oldum biraz.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2009 Saat 10:33
Bizim milletimiz çok kolay gaza gelen bir millettir. Hatırlarmısınız bir zamanlar bu çok bilmişlerin kollarında "Rayma" diye bir enayi bileziği bulunurdu... Neymiş efendim, her derde deva imiş!! Niye şimdilerde kimsede yok. Emin olun, bir uyanık çıksın, aynı pazarlama tekniklerini kullansın, kesin köşeyi döner..Bunlar böyle aptal insanlardır. Bunların laflarına kanmayın..Vitagil ondan bin kat daha hayırlıdır, hiç olmazsa bir işe yarar. Şart değil, arada bir takviye için verebilirsiniz. Korkularınız yersiz.
|
|