Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

hırçınlık ağlama

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ebeveynlerin Kaygıları
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=12983
Tarih: 02 Ağu 2025 Saat 14:53

Konu: hırçınlık ağlama
Mesajı Yazan: dengem
Konu: hırçınlık ağlama
Mesaj Tarihi: 20 Oca 2009 Saat 00:19
'selam iki kızım var1.kızım 4yaşında 2.si 6 aylık problemim1. kızımla ilgili çok aksi "dediğim dedik çaldığım düdük"hesabı dediğinden bir adım geriye gitmiyor kardeşini seviyor. görünüyor  dediğini yapmak zorunda kalıyoruz çünkü çok kötü ağlıyor bunu yaparken çok bilinçli yapmıyor sanki çok inatçı'
yemek yemesi , giyinmesi ,süt içmesi,saçlarının taranması ... hepsi bir olay  ağlamak için birer bahane. 
sabırlı olmaya çalışıyoruz.elimizden geldiğince kaliteli zaman geçiriyoruz.çok inatçı kişiliğinin böyle gelişmesinden korkuyorum.daha önce bu kadar değildi. çok ağlıyor . mutsuz olduğunu düşünüyorum bu beni çok üzüyor.bana karşı da tepkili babası varsa ihtiyaçlarını ona gördürtüyor.şimdiden teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 04 Şub 2009 Saat 17:55
kızınızın ağlamaları hamileliğinizden yada doğum sonrası artmış olabilir. kardeşini çok sevebilir ancak bir o kadar da doğal olanı onu kıskanması ve bu durumu hırçınlaşma yoluyla ifade ediyor olabilir. bu tepkileri zamanla azalcaktır. ağlama yoluyla bir şeyler elde edemeyeceğini göstermeniz çok önemli. sabırlı, sakin, net ve tutarlı bir tutum size de ona da daha iyi gelecektir

-------------
özlem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat