Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

biberon maması

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=13008
Tarih: 18 Mar 2026 Saat 18:12

Konu: biberon maması
Mesajı Yazan: seldayurek
Konu: biberon maması
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2009 Saat 07:56

Merhaba doktor bey oğlum 16 aylık 10,4 kg ve 80 cm.küçük azılar çıktı üst köpek dişleri çıktı ancak alt köpek dişleri de patlamak üzere beslenmesinde hep problem yaşadık yine bu aralar kaşıkla tatlı (muhallebi gibi ) şeyler hariç yemek ve çorba adına ne verdiysem 1 aydır yediremedim.aptamil istiyor illaki.iştah sorunu olduğunu düşünmüyorum çünkü öyle olsa aptamil ve tatlı şeyleri yemez diyorum.aptamili keseceğim ancak bu sefer kutu sütleri çok içerse diye korkuyorum.sorum şu ona kaşıkla bişeyler yedirebilmek için ne yapmalıyım.kutu sütleri en fazla ne kadar vermeliyim 1 gün içinde ( bu arada yoğurt hiç tüketmiyor) ve piyasadaki meyveli yoğurtları yemesinde sakınca var mı sadece onlardan yiyor yoğurt olarak

Teşekkürler 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2009 Saat 10:33
6. aydan itibaren kutu sütlerine geçmeniz icap ederdi, boşu boşuna, kazıklandınız. Ayrıca bu yaşta tiryakilik gelişeceği için, süte geçmenizde zor olacak. Ayrıca etini, meyvesını yiyen bir çocukta biz sütü kısıtlamıyoruz. Sadece süt içerse, kısıtlıyoruz. Her türlü yoğurdu yiyebilir.

Mesajı Yazan: seldayurek
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2009 Saat 11:19
cevabınız için teşekkürler doktor bey ancak benim oğlum et de yemiyor taş çatlasın yedirebilsek bile en fazla yarım köfte kadar et yiyor o da haftada 1 gün ne yapacağımı şaşırdım sabah yine bişey yemedi süt teklif ettim içmedi aptamil verdim içti.aç kalmasına dayanamıyorum ki..ne olur yardım edin

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2009 Saat 13:48
Kıymalı yemekler veya dolma içi denedinizmi? En iyisi Aptamili ortadan kaldırın, yoksa bu tiryakiliğin önüne geçemezsiniz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat