Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Acil(Rotarix aşısı)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Aşılar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=13130
Tarih: 21 Ağu 2025 Saat 18:50

Konu: Acil(Rotarix aşısı)
Mesajı Yazan: kartanesi
Konu: Acil(Rotarix aşısı)
Mesaj Tarihi: 27 Oca 2009 Saat 10:18
       İyi günler Kadir Bey;
       23 ocak cuma günü rotarix aşısı almıştık ama bebeğim kustuğu için , kusmadığı bir zamana denk getirebilmek için aşısını bu güne kadar beklettik.Aşımız da buzdolabının rafında bekliyor.Sizin yorumlarınızdfan okuduğum kadarıyla 3 aydan sonra yapılmıyor diyorsunuz.Oğlum 29 ekim 2008 doğumlu.Ne yapmalıyız.Teşekkür ederim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Oca 2009 Saat 12:55
Gününü geçireksiniz, biraz acele edin. Kusmasının bir önemi yok, sıvının içindeki virüs cisimleri, ağız içine düşer düşmez, hücre içine girdiği için, kusmasının olumsuz bir etkisi olmaz. İsterse, aşı verilir verilmez kussun, aşı tesirli olur.

Mesaj Tarihi: 27 Oca 2009 Saat 13:13
Çok teşekkür ederim .

Mesaj Tarihi: 28 Oca 2009 Saat 08:27
    Kadir Bey bir de oğluma santafer kan ilacına başladı Doktor.Ama ben sizin önerileriniz üzerine tahlil yaptırdım ve şu an tahlil sonuçları yanımda değil ama HB değeri 9.5 un altında idi ve ben 1 haftadır 7 damla santafer veriyorum oğluma.
    Her şey için çok teşekkürler iyiki arama motorunda arama yaparken sizinle tanıştım.

Mesaj Tarihi: 28 Oca 2009 Saat 13:28

Bu arada aşıyı da verdik Kadir Bey sizden gelen cevap doğrultusunda .Kısa zamanda sorularımızı cevaplandırdığınız için çok teşekkürler.Allah razı olsun.İnşallah siz de hiç darda kalmazsınız.Clap

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat