Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

konu başlıkları...

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Forum / AOA Hakkında
Forum Adı: Önerileriniz & Şikayetleriniz
Forum Tanımlaması: (TV Programımız, internet sitemiz veya gazete sayfalarımız için her türlü öneri, sorun ve şikayetleriniz)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=13437
Tarih: 20 Tem 2025 Saat 03:57

Konu: konu başlıkları...
Mesajı Yazan: Derem
Konu: konu başlıkları...
Mesaj Tarihi: 11 Şub 2009 Saat 11:42
iyi günler, her sorumuza sabırla yanıt veren doktorlarımıza sorulan sorularda dikkat ediyorum daha önce açılan bir konu başlığının arkasına ekleniyor yeni sorular hep. uzuuunnn bir liste halinde gidiyor. önceki konunun devamı niteliğinde olanları anlıyorum ama farklı konularda da yapılıyor. örneğin aşı hakkında sorup devamında da beslenme veya griple ilgili sorulabiliyor. ya da birkaç soru diye vaktiyle bir konu açmışlar, yeni tüm sorularını oradan soruyorlar. doktorlarımız haklı olarak daha önceki cevaplanan sorularının aynısını tekrar tekrar cevaplamak istemiyorlar. arama kısmı çoğu zaman sağlıklı çalışmıyor. bizler de bu şekilde sağlıklı gözden geçiremiyoruz. ben genelde günlük takip etmeye çalışıyorum ama olmuyor giremiyorum her zaman. doğrusu bu arkadaşlarımızın yaptığı gibi mi? herkesin kendi adına bir soru kısmı olup tüm sorularını oradan sorması gibi birşey bu.
çok teşekkür ederim bu güzel forumda tüm sitede emeği olan herkese...

-------------
Meleklerimin bir gülüşü herşeye değer...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: duygu
Mesaj Tarihi: 11 Şub 2009 Saat 12:07
Merhaba,

Eger her üyeye bir başlık açarsak, aynı başlık altında çok değişik konular olur. Bu nedenle örneğin aşı ile ilgili değişik cevapları bulmamız çok zor olabilir diye düşünüyorum. Ama diyelim ki bir üye çocuğunun gribi ile ilgili soru soruyorsa, 10 gün sonra yine o griple ilgili sorusunu onun altına yazabilir. Yazmasa da taşıyorum zaten oraya bütünlük taşıdığı için. Veya bir üyenin çocuğunun kabızlık problemi ile ilgili soruları ve cevapları aynı başlık altında toplanıyor. Sebebi de hastanın geçmişini doktor bey daha rahat görebilsin diye. Bazen üyeler: "Daha önce de yazmıştım doktor bey" diye belirtiyor bir konuyu. Ama doktor beyin binlerce soruyu aklında tutma durumu olamayacağı için bu gibi durumlarda önceki sorusunun içine taşıyorum. Farklı ve değişik konuları içeren sorular alt alta geldiği zaman da ayırmaya çalışıyorum ama tabi bazen gözden kaçanlar olabiliyor. Bu gibi durumlarda uyarılarınızı  beklerim her zaman.

İlginiz için çok teşekkür ederim.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat