Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

burun akıntısında kan

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=13629
Tarih: 10 Eyl 2025 Saat 18:56

Konu: burun akıntısında kan
Mesajı Yazan: emircanım
Konu: burun akıntısında kan
Mesaj Tarihi: 18 Şub 2009 Saat 15:36
merhaba hocam oglum 10 bucuk aylık burun akıntısıyla birlikte cok az kıl seklinde kan vardı  şu an grip degil  akıntı dedigim  katı  şeklinde  bundan 5  6 ay öncede gelmişti bir kaç kere sol tarafından geldi hocam daha önce geldiginde önemli degil dediler ama dün akşam geldigi zaman  çok endişelendim cevaplarsanız sevinirim hocam cevaplarınız için cok teşekkür ederim  

-------------

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Şub 2009 Saat 10:29
Önemli bir şey değil, arkası gelmediğine göre, boşverin. Mühim bir şey olsa idi, giderek artan miktarlarda burun kanamaları olacak idi.

Mesajı Yazan: emircanım
Mesaj Tarihi: 19 Şub 2009 Saat 15:19

teşekkür ederim birde hocam oglumun gazı cok oluyo yemesine dikkat ediyorum ama gene aynı sorun geceleri hiç uyumuyo kıvranıp duruyo sabah doktora götürdüm gaz ilacı verdi  debridat  diye bir ilac verdi aslında ilac kullanmak istemiyorum ama oglumun ağlamasına dayanamıyorum siz ne önerebilirsiniz  bu ilaç hakkındaki düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim  cevabınızı bekliyorum hocam 

-------------

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Şub 2009 Saat 17:24
Bu aylarda bebek gazı olmaz. Muhtemelen, çok nişastalı veya şekerli gıda yedi. Birde alşamları pirinç unu veriyorsanız, iyi piştiğinden emin olun. Az pişerse, sancı yapar.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat