Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

uyku sorunu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=13865
Tarih: 06 Ağu 2025 Saat 10:40

Konu: uyku sorunu
Mesajı Yazan: rashh
Konu: uyku sorunu
Mesaj Tarihi: 27 Şub 2009 Saat 14:04
merhaba kadir bey geçmiş forumlardan bazı bebeklere uykuda sk uyandıkları için bazı ilaçlar tavsiye etmişsiniz benim kızım 19 aylık geceleri belki 6-7 kez ağlıyo uykusunda kalkıp emzik veriyorum devam ediyor uykuya ama uykusunu alamıyor gündüz 2-3 saat uyuyor 1 saat uyuduğu zamanda aynı şekilde uyanıyor. üstelik evde genelde ikimiz oluyoruz kalabalık değiliz. ben gece çok süt veriyordum uyurken saat 10 da ve gece 12,30 da veriyordum acıkıyor o yüzden ağlıyor diye. sonra reflü yada gaz olabilir diye okudum kestim sütü sadece uyurken içiyor ama hala uyanıyor uykusunu alamadığı için çok huysuz oluyor ve bütün gün onu uyutmamı istiyor tabi uyumuyor ama uyumadan yatmak ona iyi geliyor sanırım. gece sık uyanma bebekliğinden beri gelen birşey ama artık büyüdü düzelir diye düşünürken düzelmiyor. herhangi bir ilaç kullanmamız gerekirmi teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Şub 2009 Saat 16:35
Öncelikle, sebep varmı onları ortadan kaldırın.Odanın çok sıcak olması, gündüz çok kalabalık ortamlarda bulunma, gündüz uykusunun çok olması gibi. Eğer bütün bunlarlada ilgili değilese,3 gece, "Sipraktin" 1/2 ölçek verebilirsiniz.Genellikle bir defa alıştılarmı, sonradan ilaçsız uyuyorlar.Çok ilaç kullanmak iyi bir şey değildir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat