Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kulak ağrısı öksürük astım

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=13982
Tarih: 15 Eyl 2025 Saat 18:13

Konu: kulak ağrısı öksürük astım
Mesajı Yazan: crazy_angel
Konu: kulak ağrısı öksürük astım
Mesaj Tarihi: 05 Mar 2009 Saat 09:24
Merhaba Doktor Bey;
Kuzenimin biri 4 yaşında (kız) diğeri 9 aylık (oğlan) iki çocuğu var. Çocukların ikiside hasta. oğlana astım demişler ilçede hastaneye yatırmışlar çocukların ikisininde öksürüğü var gözleri çapaklanıyor ikisinin de kulağı ağrıyor ve bunlar için sürekli antibiyotik kullanmışlar. Çocukarı Ankara'ya getirdik küçüğü hacettepeye götürdük astım değil bronşiolit dediler pazartesiye bir hocadan randevu aldık. Ama bu arada ne yapabiliriz çocuk ememiyor bile tıkanıyor. Kızda dün çok ağladı kulağım ağrıyor diye onunda gözleri çapaklanıyor kızarıyor ve kaşınıyor. Çok üzülüyorum çocuların durumunaCryCry. Hoca görene kadar rahatlatmak için birşeyeler yapabilir miyiz acaba? Hakkınızı helal edin. Sizi çok seviyoruz.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Mar 2009 Saat 13:58
İkiside Grip... Grip göğüse inerse bronşiolit olur. Bu yaşlarda "Astım" olmaz, ama astım ilaçları reçete edildiğinde, doktora iyi prim yapar. Grip iyileşirken kulağa vurur. Yapılacak iş, İliadin pediatrik damla günde 2x2 damla, her iki burun deliğine 3 gün süre ile damlatmaktır. Bilahare Serum fiz. ile devam edilir. Benim eski mailleri okusunlar.

Mesajı Yazan: crazy_angel
Mesaj Tarihi: 05 Mar 2009 Saat 14:02
Eyvah benim oğlumada gececek.Zaten yeni iyileşmişti.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Mar 2009 Saat 14:29
Yakın temas olmazsa geçmez.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat