Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Çocuğunuz yatağınıza geliyor mu?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Biz Bize Sorularımız
Forum Tanımlaması: Çocuklarımız hakkında birbirimize sorularımız...
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14062
Tarih: 05 May 2025 Saat 02:01

Konu: Çocuğunuz yatağınıza geliyor mu?
Mesajı Yazan: areser
Konu: Çocuğunuz yatağınıza geliyor mu?
Mesaj Tarihi: 07 Mar 2009 Saat 18:52
Merhaba arkadaşlar, benim kızım 4 yaşında gece yatağına gidip asla kendi yatmaz ancak oda biryerde sızıp kalacak ve ben onu yatağına götürcem ama gecenin ilerleyen saatlerinde bir bakıyorum ki yanımıza gelmiş nasıl alıştırcam onu yatağında yatmaya bilmiyorum eyer tavsiyeleriniz varsa bekliyorum...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: DENİZKIZI
Mesaj Tarihi: 07 Mar 2009 Saat 19:35
o yaşlarda genelde gece korkuyorlar ,oğlumda aynıydı .masal okumayı dene bence resimli kitaplar al resimlere bakarak onların hareketlerini kitaptan işaret ederek oku çok hoşlarına gidiyor ,bir süre sonra o resimlere bakarak ezbere okuyorlar hem aklında da o masal kahramanları kalıyor uyuyup kalıyorlar, ben bu şekilde alıştırdımSmile

Mesajı Yazan: superisi
Mesaj Tarihi: 09 Mar 2009 Saat 14:46
Canım benim kızımda 4 yaşında .Oda önceleri öyleydi. Ama ben kesinlikle bizim yatağa yatırmam. Uyansa dahi ben onun yatağında yatıyorum ta ki dalana kadar. Gece uyumadan önce hikaye okuruz ve kızım dalana kadar yanında yatarım. Bir dene senin için zor olacak ama inan ki alışıyorlar. Ama sakın kendi yatağınıza alıp yatırmayın dalma işlemini muhakka kendi odasında yapsın.

-------------
ZÜLAL(Bookworm)

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat