Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

oğlum 10 aylık ve çok huzursuz

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14160
Tarih: 28 Tem 2025 Saat 23:40

Konu: oğlum 10 aylık ve çok huzursuz
Mesajı Yazan: yagmurcu
Konu: oğlum 10 aylık ve çok huzursuz
Mesaj Tarihi: 10 Mar 2009 Saat 23:43
oğlum 11.ci ayına girdi ama hala dişleri çıkmadıı diş yerlerinde öle kabarıklar falanda yok sadece aşırı sertleşmiş ve doktorumuz d vit kesti onun yerine polivitt kullanıyoruz ve kan ilacınıda kullanmıyoruz kan ilacını içince kusuyoo o yuzden vermiyorum geceleri doğru dürüst uyumuyoo gündüzleri 2 defa yarım saat uyuyoo sürekli ağlıyooo yemesi  normal oda iştah şurubu ile kilosu 8.250 grm boyu 75 cm çinko eksikliğinde  dolayı ayak başparmaklarının tırnakları düşüyoo hazır su kullanıyoruz ve çokta su içiyoo acaba flor kullanmalımıyız

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Mar 2009 Saat 13:37
Su yerine süt içirin. Çinko eksikliği, et ve süt tüketenlerde olmaz. Tırnak, kökündenmi düşüyor, yoksa uzayan kısım kırılıp mı düşüyormu?? Kırılıyorsa önemli değil. Fluor hergün 1 tablet verin.

Mesaj Tarihi: 11 Mar 2009 Saat 23:23
hayır kökünden düşüyor 

Mesaj Tarihi: 12 Mar 2009 Saat 09:56
Cildiye doktorunun görmesi iyi olur. Hatta yakınınızda varsa Üniversite hastaneleri en iyisidir.

Mesaj Tarihi: 14 Mar 2009 Saat 15:20
cildiyeye götürdüm çinko eksikliğinden dedi ve zinco verdi bir ay kullan tekrar dedi kullandım ve kntrolle götürdüm zinco ya devam et dedi tırnak düşmesi sadece çinko eksikliğindenmi olur yoksa başka nedenleri varmısııdır herhalükarda fakülteye götüreyimmii sizce 

Mesaj Tarihi: 15 Mar 2009 Saat 11:14
Fakülte herzaman en iyisidir. Çinko eksikliği bu kadar basit bir olay değildir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat