Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

gaz sancısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gaz & Karın Ağrısı
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14200
Tarih: 21 Tem 2025 Saat 15:32

Konu: gaz sancısı
Mesajı Yazan: didecik
Konu: gaz sancısı
Mesaj Tarihi: 12 Mar 2009 Saat 09:28
merhaba doktor bey..
kızım 2 buçuk aylık.anne sütüyle besleniyor.doğduğundan itibaren sürekli ağlama modunda.son iki haftadır daha iyi.doktorum tarafından denilen gaz sancısı.anlamadığım artık kendi kendine üsten gazını cıkarıyor.emmediği ve uyumadığı sürece ıhınıyo.kaka yapınca bi kaç dakika rahatlıyo.tekrar başlıyor ıhınmaya ve ağlamaya.önceki kadar ayaklarını poposuna cekmiyorda.gündüz genelde uyumuyor.ıhınmalar ne anlama geliyor.gaz dedikleri olay ne zaman biter..
teşekkürler yardımlarınız için..

-------------
dide

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 12 Mar 2009 Saat 11:11
merhaba doktor bey..
kızım 2 buçuk aylık.anne sütüyle besleniyor.doğduğundan itibaren sürekli ağlama modunda.son iki haftadır daha iyi.doktorum tarafından denilen gaz sancısı.anlamadığım artık kendi kendine üsten gazını cıkarıyor.emmediği ve uyumadığı sürece ıhınıyo.kaka yapınca bi kaç dakika rahatlıyo.tekrar başlıyor ıhınmaya ve ağlamaya.önceki kadar ayaklarını poposuna cekmiyorda.gündüz genelde uyumuyor.ıhınmalar ne anlama geliyor.gaz dedikleri olay ne zaman biter..
teşekkürler yardımlarınız için

-------------
dide

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Mar 2009 Saat 11:48
Gazın sebebi hareketsizliktir. 4. aydan sonra dönmeye başlayınca gazı bitecek. Niye Sezaryenden sonra  kadınları kaldırıp yürütüyorlar? Onlarada o gaz ilaçalarından verseler ya??? İlaç kullanmayın, benim gaz ile ilgili videomu seyredin. Kucakta çok tutun, kucağa alışma diye bir şey yoktur.

Mesaj Tarihi: 12 Mar 2009 Saat 12:21
yani bu ıhınmalar dasece gazdanmı...neden kaka yapınca rahatlıyo..cünkü ne zaman çok ıhınsa ardından kaka yapıyo...kaka sıvı şekilde ...coook teşekkür...

-------------
dide

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat