Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

hangi burç

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Diğer Konular
Forum Tanımlaması: Diğer Konular
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14246
Tarih: 08 Tem 2025 Saat 11:17

Konu: hangi burç
Mesajı Yazan: seyhann
Konu: hangi burç
Mesaj Tarihi: 13 Mar 2009 Saat 13:13

yeni bir paylaşım yapalım mı?

bebekleriniz hangi burçtan???
burcunun hangi özelliklerini taşıyor??

bizim kuzu koç burcu erkeği.aceleci,ısrarcı olması en öncelikli özelliği.Cool

Cevaplar:
Mesajı Yazan: sengulnal
Mesaj Tarihi: 13 Mar 2009 Saat 14:08
benim büyük oğlum yay burcundan burcunun tüm özelliklerini taşıyor çalışkan yaramaz gezmeyi sever vs....küçük oğlumda ikizler burc özelliklerinin tümünü taşıyo atik hareketli yaramaz sanki bir değilde birden fazla çocukla uğraşıyosun gibi bian bakıyon ağlıyo biranda gülmeye başlıyoApprove 

-------------
http://www.mytickerz.com/"> http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: edam
Mesaj Tarihi: 13 Mar 2009 Saat 14:14
benim kızım ikizler ama daha özelliklerini taşıyıp taşımadığını tam bilmiyorum, biraz daha büyüsün belli olurLOL

-------------
http://www.glitterfy.com/">
........CANIM YAVRULARIM......

Mesajı Yazan: zeynep
Mesaj Tarihi: 13 Mar 2009 Saat 14:35
benim merak ettiğim  bebeğimin ne burcu olacağı doğuma 15 gün var gününü beklerse KOÇ yok dayanamıyorum gelicem derse BALIK bakalım hangisi olucak

Mesajı Yazan: Liiiz
Mesaj Tarihi: 13 Mar 2009 Saat 15:10
oğluşumda yengeç burcu. anneye düşkün, 19 aylık olmasına rağmen aldığını aldığı yere koyan titiz (temizlik yapar) gibi özelliklerini taşıyor

-------------
http://www.glitterfy.com/" rel="no follow">
Cennet Kokulum

Mesajı Yazan: nursena
Mesaj Tarihi: 13 Mar 2009 Saat 15:25
benim oğluşumda aslan burcu ama daha anlayamıyorum özelliklerini taşıyıp taşımadığına.

Mesajı Yazan: *naz*
Mesaj Tarihi: 13 Mar 2009 Saat 18:22
benim tatlı kuzum da ikizler erkeği

-------------
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...

Mesajı Yazan: piraye
Mesaj Tarihi: 13 Mar 2009 Saat 19:24
benim balböceğim aslan şimdilik çok küçük ama ilerde kesin çok cadi bir aslan olacak..

Mesajı Yazan: meryem
Mesaj Tarihi: 13 Mar 2009 Saat 19:55
benim ki yey erkeğiWink

Yay burcunda doğan çocuklar aileleri tarafından çok sevilirler. Güzel, neşeli, canayakın, hareketli ve elbette son derece dürüst oldukları için. Daha minicikken, bir yaşına varmadan konuşmayı ve yürümeyi başaran çocuklar arasında Yay'lar çoktur. Bağımsızlıklarına düşkün olduklarından, emir almaya
katlanamazlar. Onlara karşı daima nazik olmalı, ısrardan ve cezadan kaçınmalısınız. Zaten gerçek eğitim, güler yüzlü ve şefkatli davranarak, sevgiyle yapılan değil midir? Bu çocuğu kesinlikle bir odaya hapsetmemelisiniz. Onun oyun oynamaya, enerjisini oyunlar aracılığıyla harcamaya ihtiyacı var. Bir de tabii güzel masallar dinlemeye...

Mesajı Yazan: demet
Mesaj Tarihi: 14 Mar 2009 Saat 02:15
benım tuna balık cok duygusal sakın ıdarecı gıbı özellıklerını tasıyor.kızm basak daha belırgın degılApprove

-------------
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH

Mesajı Yazan: nurten...
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2009 Saat 11:16
benim bitanem yengeç burcu daha şimdilik sadece bana bağlılk özelliğini taşıyorApprove

-------------
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)

Mesajı Yazan: emre
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2009 Saat 12:25
benim Emre'mde oğlak erkeği. babasıyla aynı aralarında 12 gün var

-------------

Mesajı Yazan: ceylinsu
Mesaj Tarihi: 27 Mar 2009 Saat 18:38
benim cadı ikizler burcu çok meraklı çok hareketli

-------------

Mesajı Yazan: ARDAESRA
Mesaj Tarihi: 30 Mar 2009 Saat 15:31
Orjinalini yazan: meryem meryem Yazdı:

benim ki yey erkeğiWink

Yay burcunda doğan çocuklar aileleri tarafından çok sevilirler. Güzel, neşeli, canayakın, hareketli ve elbette son derece dürüst oldukları için. Daha minicikken, bir yaşına varmadan konuşmayı ve yürümeyi başaran çocuklar arasında Yay'lar çoktur. Bağımsızlıklarına düşkün olduklarından, emir almaya
katlanamazlar. Onlara karşı daima nazik olmalı, ısrardan ve cezadan kaçınmalısınız. Zaten gerçek eğitim, güler yüzlü ve şefkatli davranarak, sevgiyle yapılan değil midir? Bu çocuğu kesinlikle bir odaya hapsetmemelisiniz. Onun oyun oynamaya, enerjisini oyunlar aracılığıyla harcamaya ihtiyacı var. Bir de tabii güzel masallar dinlemeye...

Benimkisie de yay erkeği ama maalesef 15 aylıkken yürüdü ve 25 aylık olmasına rağmen bir kaç kelime dışında konuşmaya niyeti yok

Mesajı Yazan: münevver
Mesaj Tarihi: 04 Nis 2009 Saat 15:51
bizimkiler oğlak burcu..düzenli,disiplinli,hırslı ve güvenilirLOLbüyük oğlum tam bir oğlak.düzen konusunda anaokuluındakı arkadaşlarıyla sık sık sorun yaşıyoLOLbide simetri sorunu var onun olduğu yerde her şey düzgün olacak.bazen ben bozuyorum oğlum arkamdan düzeltiyo''anneee ne dağıtıyon''diyede bide azarlıyoLOLLOLLOL

-------------
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat