Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bıngıldak???

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14396
Tarih: 04 Ağu 2025 Saat 17:25

Konu: Bıngıldak???
Mesajı Yazan: meral_87
Konu: Bıngıldak???
Mesaj Tarihi: 19 Mar 2009 Saat 00:14

Hacam 20 aylık yeğenimvar.sürekli bıgıldakla ilgili sorun yaşıyor.daha küçükken ateşlenmiş bıngıldağı şişmiş tahlil yaptırmışlardı kanda mikropvar denmişti.daha sonra z.kamil hastanesine götürmüşler orada bıngıldağı 6ay geriden geliyor demişler nemek şimdi bu?çocukta herşey normal konuşuyor gülüyor ne yapmalıyız??cevabınız için teşekkürler 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Mar 2009 Saat 09:59
Bıngıldağın şişmesi , "kafa içi basınç artması" anlamına gelir. İlk akla gelen "Menenjit'tir" Eğer menenjit yoksa, kafa içi basıncı arttıran sebepler aranmalıdır. Beyin cerrahisinin görmesi iyi olur. Birde bunlarda "baş çevresi" normalden fazladır. Hiç baş çevresi ölçülmüşmü???

Mesaj Tarihi: 19 Mar 2009 Saat 12:47

baş çevresi 45cm 20 aylık.bıngıldağı artık şişmiyor.ozaman tahlilleri yapıldı menenjit olmadığı söylenmiş.doktoru vücudunda eksik vtamin var diyomuş bıgıldak oyüzden kapanmamış?Confused

Mesaj Tarihi: 19 Mar 2009 Saat 18:18
20 aylıkta 45cm. düşük bir değer. Ben normalden fazla olmasını beklerdim.Herhalde Dvitamin eksikliği düşündüler.

Mesaj Tarihi: 19 Mar 2009 Saat 19:05

Araştırılıp bakılıcakmış hangi vitamin eksik.sizce neden olabilir bıngıldağı 6ay geriden geliyormuş ve sonuçları neolur?.ayrıca çocuk çok iştahsız 9kg

Mesaj Tarihi: 20 Mar 2009 Saat 09:44
Boşuna uğraşıyorlar, sonuç olarak hiçbir şey yapamıyacaklar, vücut kendi kendine halledecek.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat