Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

dogru beslıyormuyum

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14532
Tarih: 13 Şub 2026 Saat 12:30

Konu: dogru beslıyormuyum
Mesajı Yazan: erınç
Konu: dogru beslıyormuyum
Mesaj Tarihi: 24 Mar 2009 Saat 16:52
kadır bey oglum 11 bucuk aylık 12 kılo 79 santım gecelerı sadece anne sutu sabahlarıda, daha kahvaltıya gecmedık saat 10  gıbı meyve oglen corba ılkındı kucuk meyvelı yogurt yada sade saat 7 gıbı yıne corba verıyorum bunların arasındada ıstedıkce meme verıyorum yatarken muhallebı falan vermıyorum arkadasların dedıgı muhallebı şu pirinç unundan yaptıgımızmı bu sartmı yapmalımıyım yada ben bı sure daha boyle devam edeyımmı?bu arada sut ıcırme cabalarım devam edıyor ama emdıgı ıcın zorlamıyorum zaten yemek yerkende oyle cocukların agzını tutup zorla yedırıyorlarya onu kesınlıkle yapmıyorum eger boyle yaparsam sankı huylandırırım dıye dusunuyorum uzun oldu heralde kusura bakmayın ıyı calışmalarEmbarrassed

-------------
olusum benım (NURGÜL)

Cevaplar:
Mesajı Yazan: erınç
Mesaj Tarihi: 24 Mar 2009 Saat 16:58

bu arada dondurulmus gıdalar zararlımı yanı evde kofte yapıp buzluga koymak gıbı

-------------
olusum benım (NURGÜL)

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Mar 2009 Saat 12:47
Şart olan bir tek anne sütü, gerisi keyfe keder. İstersen muhallebi ( bir öğünden fazla olmamak şartı ile) verebilirsiniz. Su yerine soğuk süt ver. Zorlamak hiçbir zaman çözüm değildir. Dondurulmuş gıdalardan, hazır veya evde yapılanlardan verebilirsiniz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat