Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

hiç kimseyi sevmiyor gibi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14543
Tarih: 21 Tem 2025 Saat 10:22

Konu: hiç kimseyi sevmiyor gibi
Mesajı Yazan: sahra
Konu: hiç kimseyi sevmiyor gibi
Mesaj Tarihi: 24 Mar 2009 Saat 23:43
merhaba özlem hanım
ben sitenizle yeni tanışanlardanım.size çok teşekkür ederim en başta bilgileriniz için.
benim oğlum 9 yaşında.çok akıllı bi çocuktu.anaokulunda bile çok sakindi ama çok seçiciydi.başkasının yaptığı yemeği yemez wc kullanmazdı.
1 sınıfta kardeşi oldu.ilk başlarda içine kapnadı.şimdilerde ise çok hırçın.kimseyi takmıyor.dinlemiyo bildiğini okuyo. okula gitmek istemiyo.öğretmeni zeki olduğunu ama okulun ona angarya bi iş gibi geldiğini söylüyo.kimseyi kırıcam korkusu yok.bizlere karşı bile hiç sevgisini göstermiyo hep itici kırıcı davranıyo.hep kavga zarar verici şeyleri tercih ediyo.ne yapmalıyım acaba .şimdiden teşekkür ederim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 30 Mar 2009 Saat 19:19
bu davranışları kardeşinin kıskanmaına ve ilginizi üstünde toplamaya çalışmasına bağlı olabilir. yapmadığı veya yanlış yaptığı şeyler üzerinde fazla durmayın, ancak olumlu davranışlarını takdir edin, ona güveninizi ve sevginizi hem sözle hem de davranışlarla yoğun olarak göstermeye çalışın. aldırmaz davranışları aslında çok aldırdığını ve kötü damgasını kabullenip kendini aşağıladuğını gösterir. bu nedenle onu takdir etmeniz, yüceltmeniz ve değerli sevilen biri olduğunu sık sık hatırlatmanız çok önemli

-------------
özlem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat