Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Oturma Gecikti!

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14756
Tarih: 09 Eyl 2025 Saat 02:21

Konu: Oturma Gecikti!
Mesajı Yazan: eylul08
Konu: Oturma Gecikti!
Mesaj Tarihi: 02 Nis 2009 Saat 15:19
Merhaba Kadir Bey,
Oncelikle, boylesine faydalı bir forum oluşturduğunuz ve soruları bu kadar kısa sürede yanıtladığınız için size teşekkür ediyorum. Forumla tanışalı sadece 2 gün oldu ve şimdiden müdaviminiz oldum.

Kızım yarın tam 7 aylık olacak ve hala tam olarak desteksiz oturamıyor. 1 dk kadar dik durduktan sonra etrafındaki bi seye ulasmaya calisip yikiliyor. Ve bu durum beni cok tedirgin ediyor. Bu konu hakkindaki dusuncelerinizi ogrenebilir miyim? Bu arada doktorumuz 6 aydan once bebegimi oturtmamam gerektigini soyledigi icin 6 aya kadar oturtmamistim. Sizin cevaplarinizdan ogrendigim kadariyla bu yanlis bir tutummus. Kizimin hala oturmamasında bunun da etkisi olabilir mi?

Teşekkurler..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: zemrank
Mesaj Tarihi: 02 Nis 2009 Saat 17:43
doktor bey cevap vermeden önce bende sormak istiyorum ikizlerim 10 aya girdiler biri hiç oturamıyo desteksiz diğeride 10 saniyede  yıkılıyo normalmi bu durum?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Nis 2009 Saat 19:19
siz 6 aydan beri hiç oturmamış bir bebekten bunu nasıl istersinizki??Oturacak merak etmeyin.. Birde kilolu bebekler daha geç oturuyor. Maalesef, bazı doktorlar, okuyup işin aslını öğrenmektense, kocakarı lafları ile durumu idare etmeyi marifet sanıyor. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat