Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kıl kurdu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14805
Tarih: 12 Eyl 2025 Saat 12:00

Konu: kıl kurdu
Mesajı Yazan: mavi boncuk
Konu: kıl kurdu
Mesaj Tarihi: 04 Nis 2009 Saat 18:44
merhabalar kadir bey oğlum 2005 kasım doğumlu 2 veya 3 gün öncesine kadar hiç görmemiştim büyük tuvaletini yaptığında kıl kurdu fakat geçen gün büyük tuvaletinde kıl kurdu gördüm ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim
bide kadir bey daha öncede 15 aylık kızımın yürümesinden size bahsetmiştim kızımınsağ ayağı yürüken dışa doğru açılıyo diğer ayağı gayet normAl bi şekilde basıyo kızım yaklaşık 2.5 ay önce yürüdü acaba bu normalmi zamanla düzelirmi çok endişelenmeye başladım dışa basma ayak problemleri oluyomuş acaba bi ortapediye götürmelimiyim CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Nis 2009 Saat 10:36
Kıl kurdu için, "Andazol" diye bir şurup var, sadece 1 ölçek verin, iş bitecektir. 1 hafta sonra bir kaşık daha verdinizmi, iş garantili olur. 15 aylık kız için görmeden kesin bir şey söylemesi, zor, en iyisi bir ortopediste gösterin. 

Mesaj Tarihi: 07 Nis 2009 Saat 11:20
merhaba kadir bey eczanede sizin dediğiniz ilacı bulamadım ama ona eşdeğer olarak kontil kıl kurdu için ileç varmış onu aldım bu ilacı nasıl kullanacağım acaba tarif edermisiniz cevabınız için şimdiden teşekkür ederim

Mesaj Tarihi: 08 Nis 2009 Saat 08:34
kadir bey dün yazmıştım ama sanırım atladınız cevaplarınızı bekliyorum sağolun(oğlum 2005 kasım doğumlu)

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Nis 2009 Saat 10:52
Aynı şekilde, sadece 1 ölçek verin, bir hafta sonra 1 ölçek daha verirsiniz.

Mesaj Tarihi: 08 Nis 2009 Saat 11:09
teşekkür edrim kadir bey

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat