Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kuyruk sokumu ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Hamilelik
Forum Tanımlaması: (Hamilelik hakkında her şey)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14867
Tarih: 04 Ağu 2025 Saat 07:23

Konu: kuyruk sokumu ağrısı
Mesajı Yazan: mallory
Konu: kuyruk sokumu ağrısı
Mesaj Tarihi: 07 Nis 2009 Saat 15:18
Merhaba;
Hamileliğimin 18. haftasındayım.Hamilelik öncesi dönemimde yorgunluğa bağlı olarak hafif kuyruk sokumu ağrılarım vardı.Sırtüstü yattığımda sağa sola dönerken ağrı şeklinde kendini gösteriyordu.Hamileliğimdede aynı şekilde bu haftaya kadar devam etti.Ancak son 5 gündür ağrılar hayatımı kabusa çevirdi.Artık otururken ,yürürken ,yatarken her durumda şiddetli kramplar ve ağrılar yaşıyorum.Doktorumla ve bir ortopedistle görüştüm ancak bir çare bulamadım.Benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa tecrübe ve bilgilerini rica ediyorum.Şimdiden teşekkürler...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 07 Nis 2009 Saat 21:26
aaaahhhhhhh ah deşme derdimi esra
ilk hamileliğimin sonlarına doğru başladı, doktora söyledim " bişey yapamayız, kırılır bile " dedi. son ayda resmen topallıyordum. doğumdan sonra geçti. ikincide daha hafifti yine doğumdan sonra geçti. üçüncü de yine ağrı çektim oğlum 5 aylık ve hala geçmedi (sanırım kilo vermeden de geçmeyecek)

Mesajı Yazan: şevvalim
Mesaj Tarihi: 07 Nis 2009 Saat 22:01
kızlar benim hamileligimde başladı.kızım41 aylık hala ara ara kramp şeklinde agrılarım oluyor.dr lar hiçbirşey yapamadı.iyileştiren kocakarılar çok çevrede ama ben öyle şeylere pek inanmadıgım çin çekiyorum.agrı yerinde bulunan uyluk kemigini yerine oturtuyorlarmış.inş.sizlerin geçer.gelince çekilecek agrı degil gerçekten.geçmiş olsun canım.

-------------
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: MERVE
Mesaj Tarihi: 08 Nis 2009 Saat 08:46

Canım benim bende çok çektim helede çalıştığım için koltuğum bana kabus olmuştu ama yapacak bişey yok. Dr.lar olacak diyo başka bişey demiyorlar. Ama doğumdan sonra kurtuldum şükür.

Mesajı Yazan: duygu
Mesaj Tarihi: 08 Nis 2009 Saat 09:48
Bende de çok ağır şekilde olmasa da oldu. Kilolarımı verene kadar da ara ara yokladı. Kilolarla birlikte tarihe gömüldü inşallahLOL

Mesajı Yazan: superisi
Mesaj Tarihi: 08 Nis 2009 Saat 11:10
canım bende 15 haftalık hamileğim. Bu sorunları ilk iki ay yaşadım gerçekten kabus gibiydi. Bol bol istirahat et fazla yorma kendini. sırt üsttü yat.allah kolaylık versin canım.

-------------
ZÜLAL(Bookworm)

Mesajı Yazan: Figen_17
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2009 Saat 16:06
bende 32 haftalık hamileyim ve hamileliğimin en başından beri bel sırt omuz ve kuyruk sokumu ağrıları yaşıyorum oturuyorum olmuyo yatıyorum olmuyo geziyorum olmuyo utanmasam 24 saat ağlayarak gezeceğim fakat bi krem verdi doktorum o biraz dindiriyo en azından uykuya dalarken sancım azalıo inanın cidden çok zor anlar yaşıyorum insan içine çıkamaz oldum

-------------
TuğRuL KaYRa

Mesajı Yazan: elcinim
Mesaj Tarihi: 31 Oca 2010 Saat 01:51

yanlız degılmısım Cry

kızımdada şimdiki hamılelıgımdede aynı sorun var Confused eger o gün yürüdüysem yada iş yaptıysam sırt üstü yattım mı bır daha ne sağa ne sola dönemıyorum ağrı ve acıdan ağladıgımı bılırım.kimse yardımda edemıyo çunku belden aşağısını kıpırdatamıyorum anca uzun süre yatıcam dinlenıcem ancak ozaman  zar zor kalkabılıyorum Confused bir saat ayakta kalmam bıle yetıyo.iki büklüm yürüyorum çünkü bacaklarımı zor kullanıyorum.Unhappyyatmasamda ağrısı fena yapıyo..ben yhıllar önce karda fena düşmüştüm kuyruksokumunun üstüne ve sanırım o zaman bıseyler oldu bana ama hamılelıkte şiddetlendi...
ama arkadaşların dedıgı gıbı kılo ıle alakası var çünkü ılk cocugumda dogumdan sonra yavaş yavaş yok olmuştu ıkıncı hamılelıgımle yıne başladı şikayetım.
ve dr um yapacak bısey yok dıyor magnezyum verdı Confused doğumdan sonra gıdıcem bır dr a,neymiş nedeni ve çaresi.
sizede geçmiş olsun...

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 31 Oca 2010 Saat 18:57
yatarken bel boşluğunuza ince bir yastık yada şilte koyun, faydası oluyor....

Mesajı Yazan: ifakat
Mesaj Tarihi: 01 Şub 2010 Saat 01:32
ben zayıf oldudum halde ağrıyor ama hamileliğimde çok şükür hiçbir sorun yaşamamıştım çalıştığım halde ne olduysa doğumdan sonra oldu.kiloyla alakası yok benimkinin başka bişey var ağrıyan noktayıda biliyorum bastırınca bir acı resmen ağlayacağım o derece.hele iş yaparsam kalçamı hiç hissetmiyorumConfused

-------------
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!

Mesajı Yazan: nurcan
Mesaj Tarihi: 25 Eki 2010 Saat 18:29
wallla arkadaslar bence bunun kiloyla pek alakası yok ben hamilelğimin 3.ayından berii ne zmn cok yürüsem kuyruk sokumum agrıyoo hiç kilo almadım ben 5 ayıma kdr simdi 6,5 aylıgım vee yine cok kilo almadım 4 kg aldım sadece kilomda normalll fakatt biraz yürüsemm hemen agrı oluyorr vee yürüyeiiyorumm cokk canımı acıtıor önümüzdeki kontrolde dr a sorucamm bişi yapcanı sanmıorm ama bi umut işte Smile

Mesajı Yazan: çikolata
Mesaj Tarihi: 26 Eki 2010 Saat 01:13
geçmiş olsunKizBebek

Mesajı Yazan: nurten...
Mesaj Tarihi: 26 Eki 2010 Saat 01:42
ben hamileliğimin ilk haftalarında merdivenlerden düştüm o zamna başladı şimdi oğlumu yerde ayağımda sallayayım yerden kalkamaz hale geliyorum çok zor bir ağrı

-------------
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)

Mesajı Yazan: FİNCAN34
Mesaj Tarihi: 26 Eki 2010 Saat 10:11
benım kızım 1 yaşındayken cektım kuyruk sokumu agrısı resmen benı emeklettı  topallattı allahım bıdaha gostermesın cok zor gunlerımdı...annem baktı bana yagladı sıcak tuttuk sonra gectı dktr faıde vermedı...

Mesajı Yazan: sirine112
Mesaj Tarihi: 09 Kas 2010 Saat 09:40
AYNI PROBLEM BENDEDE VAR KIZLAR.ÇOK ZOR OLUYOR.ÖZELLİKLE TEMİZLİĞİ ABARTTIĞIM ZAMANLARDA.O AKŞAM NE YATABILIYORM,NEDE YATTIĞIM YERDEN KALKABİLİYORM. BENCEDE KİLOYLA ALAKASI YOK.BENDE 6 AYLIK HAMILEYIM VE NORMAL KİLODAYM. ALLAH HEPİMİZE ŞİFA VERSİN.HEP DUA EDIYORM,UMARIM SON AYLARDA ARTMAZ DİYE....... Confused

Mesajı Yazan: TÜBAY
Mesaj Tarihi: 09 Kas 2010 Saat 11:09
Allah kolaylık versin canım. sağlıkla inşallahNuke

-------------
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM

Mesajı Yazan: hülya
Mesaj Tarihi: 09 Kas 2010 Saat 11:16
Orjinalini yazan: sirine112 sirine112 Yazdı:

AYNI PROBLEM BENDEDE VAR KIZLAR.ÇOK ZOR OLUYOR.ÖZELLİKLE TEMİZLİĞİ ABARTTIĞIM ZAMANLARDA.O AKŞAM NE YATABILIYORM,NEDE YATTIĞIM YERDEN KALKABİLİYORM. BENCEDE KİLOYLA ALAKASI YOK.BENDE 6 AYLIK HAMILEYIM VE NORMAL KİLODAYM. ALLAH HEPİMİZE ŞİFA VERSİN.HEP DUA EDIYORM,UMARIM SON AYLARDA ARTMAZ DİYE....... Confused
Aramıza hoşgeldiniz arkadaşım
geçmiş olsun sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah

Forum kuralları gereği sitemizde küçük harfler ile yazışma yapmanız gerekmektedir.

Anlayışınız için teşekkürler

Mesajı Yazan: mine
Mesaj Tarihi: 11 Kas 2010 Saat 22:35
benim hamileliğim sırasında da vardı bu ağrılar doğumdan sonra da devam etti bir kaç gündür yok gibi ama saplandı mı ağrı dayanılacak gibi değil felaket birşey yaşayan arkadaşları çok iyi anlıyorum bir krem var çok iyi geliyor ama hamilelikde sakıncalı emzirirkende sakıncalı olabilir diye kullanamıyorum
biraz sabır artık geçecek inşaallah allah kolaylık versin

-------------
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit

Mesajı Yazan: nurdan
Mesaj Tarihi: 11 Kas 2010 Saat 23:14
çooookk beter bir ağrı gerçektenConfusedbenimde okul yıllarımda olmuştu.... sıradan kalkıcam diye ödüm başıma patlardı oturduğum yerden kalkamazdımConfused
sonra bazı fizik tedavi egzersizleriyle geçtiğini duydum, o aralarda spora gitmiştim sanırım oradaki egzersizlerin faydası oldu geçti şükür...

Mesajı Yazan: nurcan
Mesaj Tarihi: 12 Kas 2010 Saat 16:12
magnezyumm eksikliğindende oluyomusss dr bana magnezyum verdı rahatllatır buu seni dedii

Mesajı Yazan: zeyneptev
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2011 Saat 10:46
İşin tedavisi burada arkadaşlar ben gittim 2 seansta ağrılarımdan kurtuldum

link vermek forum kurallarına göre yasak olduğu için sildim arkadaşım Smile
eğer ilgilenen olursa özelden görüşüp linki verebilirim...
anlayışınız için teşekkürler Smile

Mesajı Yazan: zeyneptev
Mesaj Tarihi: 23 Oca 2011 Saat 11:24
o link hürriyet sitesinde o doktorlar yapılan röportaj linkiydi, sonuçta hürriyet gazetesinde bir haber insanlara güven verir

Mesajı Yazan: OSLEMMM
Mesaj Tarihi: 06 Mar 2011 Saat 00:35
bende 5 aylık hamileyim 5 gundur ınanılmaz agrı cekiyorm.normal dıyolar ama cekllecek gibi degil yurumem bıle degısti surdgm kremde siskinlik yaptı simdi annemi daha iyi anlıyormmm:) gecmiş olsun herkeze eger bı cozm bulabılrsenız lutfen paylasn ...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat