Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

göğüs pompası

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Doğum sonrası yaşananlar
Forum Tanımlaması: (Doğum sonrası yaşananlar)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14984
Tarih: 03 Ağu 2025 Saat 08:06

Konu: göğüs pompası
Mesajı Yazan: nuriyeugur
Konu: göğüs pompası
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2009 Saat 14:22
ben göğüs pompası almak istiyorum. çalıştığım için buna ihtiyacım olacak.aranızda göğüs pompası kullanan veya bu konuda bilgisi olan varsa yardım edebilir mi. elektrikli mi olmalı manuel mi.gerçi elktrikliler biraz pahalı manueller kullanışlı mı. önerebiliceğiniz bir marka var mı.şimdiden teşkkürler

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Cevaplar:
Mesajı Yazan: SevgiYumaklarım
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2009 Saat 16:41
ben ilk 1 ay elektrikli kullandım.şuan manuel var.bana göre elektrikli daha iyiydi
biz kiralamıştık.şuan manuel kullanıyorum oda iyi sayılır.hangi marka olduğun hatırlamıyorum..Unhappy

Mesajı Yazan: küçük kanaryam
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2009 Saat 16:49
konuyla ilgili sitede biçok link var arama motoru çalışıyo canım göğüs pompası diye arat istersenWink

-------------
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...

Mesajı Yazan: hülya
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2009 Saat 18:55
nuriyecim ben elektirikli almadım canım manuel olandan kullandım işe başladığımda alper 5 aylıktı
chi..nun elle sağılan olanından aldım ama n...kunda iyi arkadaş kullandı. fiyatlarıda oldukça uygun. zaten çalışmaya başladıktan sonra 9-10 aya kadar sağıyorsun ondan sonra süt azalıyor. ben kendim en azından 9 aya kadar sağdım. sonra sütümü öğle ve akşamları verdim oğluma

Mesajı Yazan: duygu07
Mesaj Tarihi: 13 Nis 2009 Saat 01:02
Ben Med.... elektrikli kullandım. Çok da memnun kaldım. Fiyatı ben aldığımda 100 TL civarındaydı.
Sütün bol olsun canım.

Mesajı Yazan: ARDAESRA
Mesaj Tarihi: 13 Nis 2009 Saat 09:57

Aynen Duygu'nunkinden kullandım ve çok iyiydi. Bi dönem tirle  kullanmıştım. O çok acıttı. En sonunda kırılmıştı da kurtulmuştum. Bende süt sıkıntısı vardı. Arda emmek istemediği için habire sağmıştım. Belki de bu yüzden acımıştı bilmiyorum ama Tirle ile otomatik Med. arasında dağlar kadar fark var. Kolay gelsin.

Mesajı Yazan: münevver
Mesaj Tarihi: 13 Nis 2009 Saat 10:08
bende med..la  aldım..elektirikle ve pille çalışıyo.memnunum valla 10 dakikaya işimi hallediyorum..almışken süt poşetlerinide aldım,yaklaşık 4 ay önce falandı,internetten satın aldım her ikisine 125 ytl verdim.umarım çalışırken sütüm azalmaz,entegre süt tesisine çevirebilirim inşallah kendimiLOLLOLLOL

-------------
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...

Mesajı Yazan: duygu
Mesaj Tarihi: 13 Nis 2009 Saat 10:12
Bu konuda daha önce de yazmıştık. Ben Ame.. Lac...line Personal kullandım. Son 10 ayı sadece sağarak, öncesinde işyerinde sağarak toplam 23 ay kadar süt verdim. Sütüm de son zamanlarda azalsa da hiç kesilmedi. Tavsiye ederim.

Mesaj Tarihi: 13 Nis 2009 Saat 11:37
teşekkür ederim ben de sütüm azalırsa diye korkuyorum. çünkü benim annem de çalışıyordu.beni sadece 2 ay emzirebilmiş.sonra çalıştığı için eve gelip gitmesi zor olduğundan biz de bırakmışız. ben de bebeğim öyle olsun istemiorum

-------------

Mesajı Yazan: SevgiYumaklarım
Mesaj Tarihi: 13 Nis 2009 Saat 12:30
evet hatırladım benimkide tirle idi..Big smile

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 13 Nis 2009 Saat 17:05
nuriyecim ben de kr..t ın pompasını aldım şimdilik gayet memnunum 75 liraya aldım 

Mesajı Yazan: ALPELLA
Mesaj Tarihi: 13 Nis 2009 Saat 17:14
Ben Chi.....co nunkini kullandım Başta çok zorlandım meğer takdiği varmış göğüs iyice dolmadan olmuyor , yada bebek diğerini emince sızlayınca takıyordum hemen 100 -150 cc doluyordu ama işyerinde sağ babam sağ bekle babam bele ben çok zorlandım ama sanırım marka ile ilgili değil benimle ilgili bir sıkıntıydıWink

Mesaj Tarihi: 13 Nis 2009 Saat 20:14
Orjinalini yazan: kavs kavs Yazdı:

nuriyecim ben de kr..t ın pompasını aldım şimdilik gayet memnunum 75 liraya aldım 

gönül nerden aldın sen. elektrikli mi seninki.

-------------

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 13 Nis 2009 Saat 23:51
hem elektrikli hem de pille çalışıyor kulesitenin orada bebekçe diye bi mağazadan aldım

Mesajı Yazan: burcu
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2009 Saat 00:01
bir arkadaşım bana elektrikli verdi.. ama herkesin aksine ben elektrikliyi kullanamadım rahatça.. sonra ch.. nun manuel olanını aldım.. onunla çok rahat oldu.. tamam ellerim biraz ağrıdı falan ama sanki daha çok süt çıkarabildimBig smile

-------------
http://www.glitterfy.com/"> ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Mesajı Yazan: DENİZKIZI
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2009 Saat 01:19
Orjinalini yazan: nuriyeugur nuriyeugur Yazdı:

teşekkür ederim ben de sütüm azalırsa diye korkuyorum. çünkü benim annem de çalışıyordu.beni sadece 2 ay emzirebilmiş.sonra çalıştığı için eve gelip gitmesi zor olduğundan biz de bırakmışız. ben de bebeğim öyle olsun istemiorum

hiç korkma canım kesinlikle  azalmaz benim oğlum ikici aydan sonra  hiç emmedi sadece pompayla sağarak besledim 9 ay boyunca sonra rahatsızlığım yüzünden mecburen kestim ilaç bebeğe dokunur dedi dr Cryneyse o yüzdenm aklına öyle şeyler hiç getirme,emzirmek istemek çok önemliWink ben manuel kullandım ave.t marka çok memnun kaldım ve hiç sorun yaşamadım arkadaşım iki yaşına kadar aynı pompayla sağıp verdi çalıştığı için, tavsiye ederim Wink

Mesajı Yazan: nellyy
Mesaj Tarihi: 05 May 2009 Saat 22:19
Kesinlikle chic...o'nun kini tavsiye ediyorum. 40 lira fiyatı. çalışma prensibi tamamen elektrikli ile aynı. Ucundaki hava kontrol düğmesi ile çok rahat oluyor. Diğerleri hem zahmetli hem acı veriyor.. Herkes arada bir pompa ile göğsünü boşaltmalı. Çünkü süt kanalları açılıyor resmen.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat